Γενηδουνιάς: «Πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι με Ιταλία»

Gazzetta team
Γενηδουνιάς: «Πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι με Ιταλία»

bet365

Ο πρώτος σκόρερ της εθνικής ομάδας στο παιχνίδι με τις ΗΠΑ Ντίνος Γενηδουνιάς μίλησε για τους Αμερικανούς και τους Ιταλούς.

Για το νικηφόρο παιχνίδι με τις ΗΠΑ που έδωσε στην Ελλάδα το εισιτήριο για τους "8" στο Παγκόσμιο της Κορέας και για εκείνο της Τρίτης με την Ιταλία που "κρύβει" μια θέση στην τετράδα του κόσμου μίλησε ο Ντίνος Γενηδουνιάς.

Ο πρώτος σκόρερ της εθνικής μας ομάδας στο ματς με τις ΗΠΑ είπε: «Το ξέραμε ότι θα ήταν έτσι το παιχνίδι . Οι ΗΠΑ διαθέτουν μια πολύ ταλαντούχα ομάδα με πολλά όπλα, πολλές λύσεις κολυμπάνε , τραβάνε , παίζουν σκληρά στην άμυνα , έχουν ένα καλό τερματοφύλακα.

Ξέραμε ότι θα πρέπει να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι απ ότι εμφανιστήκαμε στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Σερβία και πάλι όμως νομίζω ότι δεν παίξαμε τόσο καλά όσο μπορούμε αλλά όπως έχει και τις προηγούμενες μέρες σε κάθε παιχνίδι πρέπει να εμφανιζόμαστε και καλύτεροι και τώρα με την Ιταλία στην οκτάδα πρέπει να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι χωρίς λάθη στην άμυνα και πιο συγκεντρωμένοι στον παραπάνω και στον λιγότερο.

Το παιχνίδι κρίθηκε νομίζω στο διπλό παραπάνω που είχαν και δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ αντίθετα με μας που στη συνέχεια σημειώσαμε δυο στον παραπάνω και νικήσαμε . Το έχουμε πει πολλές φορές ότι με τους νέους κανονισμούς και τις πολλές αποβολές εκεί κρίνεται το παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα