Βλάχος: «Θα γίνει "πόλεμος" με τη Σερβία»

Βλάχος: «Θα γίνει "πόλεμος" με τη Σερβία»

bet365

Ο Θόδωρος Βλάχος μίλησε στο gazzetta.gr για την νέα "μάχη" της εθνικής με την Σερβία.

Μετά από την ισοπαλία με το Μαυροβούνιο η Ελλάδα στρέφει πλέον το ενδιαφέρον της στον αγώνα της Παρασκευής (10:30, ERT Sports) με την Σερβία για την 3η και τελευταία ημέρα του Α' ομίλου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο της Νοτίου Κορέας.

Η Ελλάδα μετά από 2 αγώνες είναι στην 1η θέση με 4β και στη 2η με τους ίδιους είναι οι Σέρβοι. Ακολουθούν με 2 οι Μαυροβούνιοι και 4οι χωρίς βαθμό οι Κορεάτες που έχασαν με 22-2 από τη Σερβία.

Με νίκη η Ελλάδα είναι οριστικά 1η και πάει απευθείας στους "8". Με ισοπαλία με περισσότερα από 10 γκολ με τους Σέρβους είναι πάλι στην 1η θέση τόσο στην διπλή όσο και στην τριπλή ισοπαλία με Σερβία και Μαυροβούνιο.

Με ισοπαλία 10-10 η Ελλάδα είναι 2η όπως επίσης και με ισοπαλία με λιγότερα από 10 γκολ.

Βλάχος: «Πόλεμος με Σερβία»

Ο ομοσπονδιακός τενχικός Θόδωρος Βλάχος μίλησε μετά από την ισοπαλία με το Μαυροβούνιο στο gazzetta.gr τόσο για το παιχνίδι που έφυγε αλλά και για εκείνο με την Σερβία την Παρασκευή.

«Ξέραμε από την αρχή ότι ο όμιλος είναι δύσκολες. Με τρεις καλές ευρωπαϊκές ομάδες. Στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο είχαμε δυο πρόσωπα. Είχαμε κακό παραπάνω αλλά βελτθιωθήκαμε και δείξαμε στο τέλος καλή εικόνα. Θα δούμε τα λάθη μας και θα τα αναλύσουμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας την Σερβία.

Μπορεί να μην έχει όλα τα όπλα της αλλά είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Έχει παίκτες που μπορεί να σε σκοτώσουν. Θεωρώ πως και αυτό το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Τόσο εμείς όσο και αυτοί θέλουμε την πρώτη θέση στον όμιλο. Περιμένω να δω ... πόλεμο. Αυτός που το θέλει πιο πολύ και κάνει τα λιγότερα λάθη θα το κερδίσει», είπε ο έμπειρος τεχνικός.

 

Τελευταία Νέα