Στον Πανιώνιο οι Φλέγκας και Σπούνερ

Gazzetta team
Στον Πανιώνιο οι Φλέγκας και Σπούνερ

bet365

Ο Κώστας Φλέγκας επιστρέφει στον Πανιώνιο. Από τον ΓΣ Περιστερίου στον Πανιώνιο ο Σπούνερ.

Λίγες ημέρες μετά από την επιστροφή του στην Α1 ο Πανιώνιος προχώρησε σε δυο δυνατές κινήσεις.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε συμφωνία μ' ένα παιδί που γαλουχήθηκε εκεί τον τερματοφύλακα Κώστα Φλέγκα αλλά και με τον πρώην άσο του Περιστερίου Σπούνερ Σιν.

Η ανακοίνωση για τον Φλέγκα: "Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. και το τμήμα Υδατοσφαίρισης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή Υδατοσφαίρισης Κωνσταντίνο Φλέγκα. Ο Κωνσταντίνος υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα που αναδείχθηκαν από τις ακαδημίες υδατοσφαίρισης του Ιστορικού και μετέπειτα από τα βασικά στελέχη της ομάδας υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου που μεσουράνησε σε Ελλάδα και Ευρώπη την οκταετία 2004-2012. Βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης τα τελευταία χρόνια και πρωταγωνιστής στις επιτυχίες της, ο ίδιος δήλωσε «επιστρέφω στο σπίτι μου για να ξανακάνουμε την ομάδα πόλο του Πανιωνίου μεγάλη και να την οδηγήσουμε ψηλά, όπως την γνωρίσαμε και της αξίζει".

Η ανακοίνωση για τον Σιν: "Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. και το τμήμα Υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον Καναδό περιφερειακό Spooner Sean, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Καλώς ήρθες Sean στην οικογένεια του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ .

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ημ. Γέννησης: 28.07.1996

Ύψος: 1.90μ.

Βάρος: 93 κιλά

Θέση: Περιφερειακός

Προηγούμενες ομάδες

Γ.Σ. Περιστερίου

Pacific Storm

Διεθνείς Διακρίσεις

2014 FINA Youth World Championships, 10th place

NATIONAL:

2014 National Development Premier League, Gold

2013 National Develoment Premier League, Gold"

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα