Βλαχόπουλος: «Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στο Ανόβερο»

Βλαχόπουλος: «Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στο Ανόβερο»

bet365

Ο διεθνής πολίστας της Έγκερ Άγγελος Βλαχόπουλος μιλάει στο gazzetta.gr για αυτά που μπορεί να πετύχει ο Ολυμπιακός στο Final-8.

To 2016 ήταν ο παίκτης που με γκολ του στην εκπνοή του χρόνου έστειλε τον Ολυμπιακό στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια.

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος είχε πετύχει το τέρμα της νίκης (8-7) στον ημιτελικό της Βουδαπέστης μ' αντίπαλο τη Ζόλνοκ αλλά δεν ευτύχησε να κερδίσει την κούπα.

Ο διεθνής περιφερειακός που είναι πλέον παίκτης της Έγκερ και θα συνεχίσει να παίζει στην Ουγγαρία και τη νέα περίοδο μίλησε στο gazzetta.gr για τις πιθανότητες του Ολυμπιακού στο Final-8 στο Ανόβερο και ευχήθηκε καλή επιυχία στην παλιά του ομάδα.

«Θεωρώ ότι έστω και δύσκολα ο Ολυμπιακός θα κερδίσει τη Μπρέσια. Είναι δυνατή ομάδα αλλά δεν είναι αχτύπητη. Εάν είναι ο Ολυμπιακός που ξέρουμε θα περάσει. Νομίζω ότι η ομάδα έχει πλέον την εμπειρία να διαχειριστεί αυτά τα δύσκολα παιχνίδια στην Ευρώπη», σημειώνει αρχικά και συνεχίζει: «Πρέπει τα παιδιά να βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα η Μπρέσια.

Εάν περάσει ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Προ Ρέκο. Για μένα είναι φαβορί η Ρέκο αλλά και το 2018 φαβορί ήταν. Νομίζω σ' ένα παιχνίδι Ολυμπιακός-Προ Ρέκο οι πιθανότητες είναι 60-40 υπέρ των Ιταλών. Ξέρεις σ' αυτό το παιχνίδι το φαβορί έχει πάντα το άγχος. Ο Ολυμπιακός πέρσι την κέρδισε μέσα στη Γένοβα. Η Ρέκο είναι μια ομάδα με τεράστιο μπάτζετ και επενδύει συνεχώς. Ο Ολυμπιακός από την άλλη για να είναι 4 σερί χρόνια σε τελική φάση σαφώς και επενδύει πολλά, όχι όμως τα λεφτά της Προ Ρέκο»

Ο Άγγγελος ευχήθηκε στους παλιούς του συμπαίκτες και τους έστειλε το μήνυμα του: «Καλή επιτυχία στα παιδιά, στον Θοδωρή και στο τιμ. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό. Θέλω να πω στα παιδιά να χαρούν την συμμετοχή τους και να ζήσουν κάθε στιγμή. Να το απολαύσουν. Στα Final-8 όλα ξεκινούν από το μηδέν και ο Ολυμπιακός έχει την εμπειρία να φτάσει και πάλι ψηλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα