Απόλλων: Παραμένουν για το ευρωπαϊκό όνειρο Κατρουζανάκης-Μοσκόφ!

Απόλλων: Παραμένουν για το ευρωπαϊκό όνειρο Κατρουζανάκης-Μοσκόφ!

bet365

Παραμένουν και τη νέα χρονιά στον Απόλλωνα ο τεχνικός του Γιάννης Κατρουζανάκης και ο μεγάλος σκόρερ του Νίκολα Μοσκόφ.

Μετά από τον Κώστα Γαλανίδη, ο οποίος κλήθηκε και στην εθνική ομάδα, ο Απόλλων Σμύρνης ο οποίος τη νέα χρονιά θ' αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του έκλεισε και το βαρύ του... πυροβολικό, τον Νίκολα Μοσκόφ.

Ο Μαυροβούνιος που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας παρά τις προτάσεις που είχε από το εξωτερικό (Ρωσία) είναι ευχαριστημένος από την συνέπεια της διοίκησης και δέχτηκε την πρόταση της για να παίξει με το σκουφάκι του Απόλλωνα στην Ευρώπη.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΣΚΩΦ ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ομάδα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου μας για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Με δεδομένη την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία του Nikola, οι υπεύθυνοι του τμήματος υδατοσφαίρισης, ο προπονητής και ο χορηγός της ομάδας μας κος Σταμάτης Βελλής, έκριναν απαραίτητη την παραμονή του αθλητή στην ομάδα μας και την περίοδο 2019-20.

Ο Μοσκώφ αναδείχτηκε για δεύτερη χρονιά πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ( 84 γκολ στην κανονική περίοδο και 26 στα play off ) συμβάλλοντας τα μέγιστα στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας με την κατάκτηση της 3ης θέσης του πρωταθλήματος και την συμμετοχή της στο CHAMPIONS LEAGUE.

Nikola, σου ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και μακροημέρευση στην ομάδα μας».

Παραμένει ο Κατρουζανάκης

Μετά από την άκρως επιτυχημένη πορεία της περιόδου 2018-19, που συνοδύτηκε από την 3η θέση στην Α1 και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν, ο Απόλλων Σμύρνης όπως είναι φυσικό θα συνεχίσει με τον Γιάννη Κατρουζανάκη και τη νέα χρονιά στον πάγκο του.

Ο Κατρουζανάκης έδειξε το έργο του μέσα στη σεζόν και ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την ιστορική έξοδο στην Ευρώπη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα