Πάβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που γράφει ιστορία»

Πάβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που γράφει ιστορία»

bet365

Διαβάστε τις δηλώσεις των τριών Κροατών του Ολυμπιακού. Του Πάβιτς, του Μπούσλιε και του Ομπράντοβιτς.

Δηλώσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και για τον επόμενο στόχο που είναι η διάκριση στο Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ (6-8.6) έκαναν οι τρεις Κροάτες άσοι του Ολυμπιακού, Γιόζιπ Πάβιτς, Πάολο Ομπράντοβιτς και Άντρο Μπούσλιε.

Αναλυτικά:

Πάβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που γράφει ιστορία. Γράφει ιστορία με τους τίτλους που κατακτά, όπως το σημερινό πρωτάθλημα. Αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι για τον ευρωπαϊκό μας στόχο. Σήμερα θα γιορτάσουμε γιατί είναι ένας τελικός που κερδίσαμε και από αύριο θα συγκεντρωθούμε στον μεγάλο στόχο της χρονιάς. Το σημαντικό είναι που πήραμε τον τίτλο και πετύχαμε ένα ακόμα νταμπλ».

Ομπράντοβιτς: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και μας άξιζε αυτό το πρωτάθλημα. Ήμασταν το φαβορί αλλά έπρεπε να το αποδείξουμε μέσα στην πισίνα. Σεβόμαστε την Βουλιαγμένη αλλά ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που φτάσαμε στον τίτλο. Τώρα πρέπει να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας και να ετοιμαστούμε για το Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ».

Μπούσλιε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την κατάκτηση. Σε αυτή τη σειρά των τελικών είχαμε πολύ δυνατό αντίπαλο, μπορεί να μην ξεκινήσαμε τόσο καλά τη σειρά αλλά δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και είμαστε οι Πρωταθλητές. Παίξαμε με βάση τις δυνατότητες μας και φάνηκε η ανωτερότητα μας. Τώρα έχουμε το Final-8 και μένουμε συγκεντρωμένοι για τους αγώνες στο Αννόβερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα