Ξεκίνησαν οι προεγγραφές για το Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ

Gazzetta team
Ξεκίνησαν οι προεγγραφές για το Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ

bet365

Τα εισιτήρια για τους σπουδαίους αγώνες του Ολυμπιακού στο Ανόβερο για το Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίζει αυτή την περίοδο στους τελικούς της Α1 πόλο Ανδρών με την Βουλιαγμένη αλλά από τις 6 έως τις 8/6 θα ταξιδέψει στο Ανόβερο για ν' αγωνιστεί στο 4ο συνεχόμενο Final-8 (6) στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Πειραιά που το 2018 κατέκτησε την κούπα παίζει στις 6.6 και στις 21:30 με την Μπρέσια στον προημιτελικό και την επόμενη ημέρα την ίδια ώρα θα συναντήσει την Προ Ρέκο (παίζει με το αδύναμο Ανόβερο) για μια θέση στον τελικό.

Τα εισιτήρια δεν είναι πολλά αφού είναι μικρό το κολυμβητήριο και έτσι έχει σημάνει... συναγερμός στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα μαγικό χαρτάκι.

Ο ΟΣΦΠ μ' ανακοίνωση του ενημερώνει τον κόσμο για τον τρόπο που μπορεί να εξασφαλίσει μια θέση στο Ανόβερο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. για το Final 8 του LEN Champions League που θα διεξαχθεί στο Ανόβερο, το διάστημα 6-8 Ιουνίου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας, ότι ξεκίνησε η διαδικασία των προεγγραφών για την αγορά των εισιτηρίων η οποία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (28/5).

Οι προεγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ώρες 09:00-18:00 και από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ώρες 10:00-18:00.

Για την ολοκλήρωση της προεγγραφής απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου και το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Η τιμή του εισιτηρίου που ισχύει για τις τρεις ημέρες και για όλους τους αγώνες της διοργάνωσης (προημιτελικοί - ημιτελικοί - τελικός) ανέρχεται στα 90€.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη της προσωρινής απόδειξης από το ξενοδοχείο «COURTYARD by Marriott», στο οποίο θα καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού στο Ανόβερο. Περισσότερες πληροφορίες για την παραλαβή, θα ανακοινωθούν σε νεότερη ενημέρωση.

*Τηλέφωνο επικοινωνίας Τμήματος Μελών & Φιλάθλων: 211 1007060 (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00 -18:00)

*Τηλέφωνο επικοινωνίας Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.: 210 4190902-4 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-18:00)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα