Με τον κόσμο του πέτυχε το 1-0 ο Απόλλων Σμύρνης!

Gazzetta team
Με τον κόσμο του πέτυχε το 1-0 ο Απόλλων Σμύρνης!

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε με 8-6 τον ΠΑΟΚ στον 1ο προημιτελικό που διεξήχθη στο Γουδή.

Το πρώτο βήμα για την είσοδο του στους ημιτελικούς της Α1 πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής στο κολυμβητήριο στο Γουδή ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ομάδα του Γιάννη Κατρουτζανάκη με τον κόσμο στο πλευρό της κέρδισε με 8-6 τον ΠΑΟΚ στον 1ο προημιτελικό και θ' ανέβει την Κυριακή (14:00) στη Θεσσαλονίκη για το δεύτερο παιχνίδι.

Ο νικητής της σειράς (2 νίκες) θα παίξει στα ημιτελικά με τη Βουλιαγμένη.

Ο Απόλλων είχε στο πλευρό του τον κόσμο που δημιούργησε ξεχωριστή ατμόσφαιρα και αποθέωσε και τους παίκτες μετά από το τέλος του αγώνα.

Το μεγάλο όνειρο των ανθρώπων του Απόλλωνα και της "ψυχής" του τμήματος του Γιώργου Αφρουδάκη είναι η έξοδος της ομάδας στα Κύπελλα Ευρώπης της σεζόν 2019-20.

Τα οχτάλεπτα: 1-1, 3-2, 1-1, 3-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ, Μητρρόπουλος, Σαρτζετάκης 1, Μοσκόφ 4, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ. Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου 2, Δερμιτζάκης Δ., Γρα;μματικόις, Αλαμάνος 1, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας 2, Ζάτοβιτς 3, Κόχειλας Ν., Κουλούρης, Νάνος, Κεχαλάρης, Καρούντζος 1, Παπαδομανωλάκης, Σολεϊμανιπάκ, Χαραλαμπόπουλος, Βοζίκης, Μανθογιάννης, Τάτσης.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα