Μορφέσης: «Δεν ξέρουμε σε ποια πισίνα θα κάνει προετοιμασία η εθνική ομάδα»

Αντώνης Πατσούρας
Μορφέσης: «Δεν ξέρουμε σε ποια πισίνα θα κάνει προετοιμασία η εθνική ομάδα»

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης μίλησε πάλι για την τεράστια ανάγκη της κατασκευής ενός κολυμβητήριου για τις εθνικές ομάδες.

Η ελληνική υδατοσφαίριση όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων τόσο και σε επίπεδο συλλόγων έχει προσφέρει τεράστιες επιτυχίες στην Ελλάδα.

Οι επιτυχίες όμως τόσο στην υδατοσφαίριση όσο και στην κολύμβηση γίνονται χωρίς να υπάρχει κολυμβητήριο για τις εθνικές ομάδες ή καλύτερα το "Σπίτι του Υγρού Στίβου".

Το εθνικό κολυμβητήριο του Ζαππείου που είναι η ιστορία της ελληνικής κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης και ανήκει στην ΕΟΕ ρημάζει εν αντιθέσει με το Παναθηναϊκό Στάδιο που ακμάζει...

Οι προπονητές κολύμβησης και υδατοσφαίρισης των εθνικών ομάδων κάθε καλοκαίρι "τσακώνονται" για τις ώρες που θα έχουν είτε στον Πειραιά είτε στον Άγιο Κοσμά αλλά τίποτε δεν αλλάζει.

Ο Γιώργος Μορφέσης που έχει συνδέσει το όνομα του με το Ολυμπιακό μετάλλιο του 2004, όπου ήταν συνεργάτης του Ιωσηφίδη, με το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2011 αλλά και τα ασημένια στα Ευρωπαϊκά σε λίγες εβδομάδες θα έχει και πάλι στην διάθεση του τα κορίτσια της εθνικής αλλά δεν ξέρει που θα ξεκινήσει η προετοιμασία.

«Δεν είναι δικιά μου δουλειά να μιλήσω γι' αυτά αλλά κάθε καλοκαίρι τα ίδια. Θα τσακωθώ με τον Γέμελο, με τον Βλάχο και με προπονητές άλλων αθλημάτων για να πάρω λίγο παραπάνω ώρα στην προπόνηση. Που θα ξεκινήσει φέτος η προετοιμασία μας; Σε ποιο κολυμβητήριο; Έχουμε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Ιούλιου και δεν ξέρουμε τίποτα. Τα έχουμε ξαναπεί. Είναι τεράστια η απουσία του "σπιτιού του υγρού στίβου"», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μορφέσης στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση νέας χορηγίας στα γραφεία της ΚΟΕ.

 

Τελευταία Νέα