Προετοιμασία με Ιταλία, τουρνουά στην Γερμανία για τους άνδρες

Αντώνης Πατσούρας
Προετοιμασία με Ιταλία, τουρνουά στην Γερμανία για τους άνδρες

bet365

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης της Ελλάδος θα κάνει κοινή προετοιμασία με την Ιταλία και θα συμμετάσχει σε δυνατό τουρνουά στη Γερμανία.

Μετά από το Europa Cup που τελείωσε με την κατάληψη της 7ης θέσης για την Ελλάδα η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης στρέφει το ενδιαφέρον της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στη Νότια Κορέα.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θ' αρχίσει μετά από το Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ στο οποίο όπως όλα δείχνουν θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός και ήδη έχει ... φτιαχτεί το πρόγραμμα έως το Παγκόσμιο.

Μετά από λίγες ημέρες προετοιμασίας στην Ελλάδα η εθνική ομάδα θα μεταβεί στην Ιταλία για κοινή προετοιμασία με την εθνική της Ιταλίας στην οποία είναι προπονητής ο παλιός μας γνώριμος Σάντρο Καμπάνια. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου και θα κρατήσει τρεις ημέρες.

Εν συνεχεία τόσο η Ελλάδα όσο και η Ιταλία θα ταξιδέψουν στο Πότσνταμ της Γερμανίας. Εκεί θα συμμετάσχουν σε τουρνουά με τις εθνικές ομάδες της Γερμανίας και του Μαυροβουνίου που θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ πριν από το ταξίδι στη Νότια Κορέα.

Η Ελλάδα είναι στον ίδιο όμιλο με την Σερβία, το Μαυροβούνιο και τη Νότια Κορέα και βάσει λογικής θα πάρει μια από τις θέσεις 2-3 και θα διεκδικήσει την είσοδο της στα προημιτελικά σε χιαστί παιχνίδι.

 

Τελευταία Νέα