Κλήρωσε για τις εθνικές ομάδες στο Παγκόσμιο της Κορέας

Gazzetta team
Κλήρωσε για τις εθνικές ομάδες στο Παγκόσμιο της Κορέας

bet365

Δύσκολες κληρώσεις για τις εθνικές μας ομάδες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέας.

Δύσκολο έργο θα έχουν οι εθνικές μας ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Γκουαντζού της Νοτίου Κορέας από τις 12 έως τις 28 Ιουλίου 2019.

Το μεσημέρι της Κυριακής (7.4) στο περιθώριο της τελικής φάσης του Europa Cup πραγματοποιήθηκε στο Ζάγκρεμπ η κλήρωση της διοργάνωσης παρουσία του προπονητή της εθνικής ομάδας της Κροατίας Ζλάτκο Ντάλιτς αλλά και του "μύθου" του πόλο της χώρας, Ράτκο Ρούνιτς.

Η εθνική ομάδων των Ανδρών κληρώθηκε στον Α' όμιλο μαζί με τη Νότια Κορέα, την Σερβία και το Μαυροβούνιο. Ο πρώτος του ομίλου θα προκριθεί απευθείας στα προημιτελικά και ο 2ος και ο 3ος θα παίξει με τον 2ο και 3ο του Β' ομίλου για την πρόκριση.

Η Ελλάδα θα παλέψει με το Μαυροβούνιο για τη 2η θέση και εάν τα καταφέρει λογικά θα αποφύγει στο χιαστί τις ΗΠΑ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την 1η αγωνιστική τη Νότιο Κορέα (14/7), την 2η αγωνιστική το Μαυροβούνιο (16/7) και την 3η αγωνιστική τη Σερβία (18/7).

Η εθνική ομάδων των Γυναικών κληρώθηκε σε πιο εύκολο όμιλο αλλά θα έχει δύσκολο χιαστί εάν δεν περάσει απευθείας στα προημιτελικά.

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση είναι στον ίδιο όμιλο με την Ισπανία, το Καζακστάν και την Κούβα και κερδίζοντας την 1η ημέρα την Ισπανία "καθαρίζει" την υπόθεση πρόκριση.

Σε διαφορετική περίπτωση θα παίξει σε χιαστί παιχνίδι λογικά είτε με την Κίνα είτε με την Αυστραλία.

Βάσει προγράμματος η Ελλάδα θα παίξει την 1η αγωνιστική με την Ισπανία (14/7), την 2η με την Κούβα (16/8), ενώ την 3η με το Καζακστάν (18/7).

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η εθνική Ανδρών έχει κατακτήσει το 2005 και το 2015 το χάλκινο μετάλλιο στη διοργάνωση ενώ η εθνική Γυναικών το χρυσό το 2011.

Οι όμιλοι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Νότια Κορέα, Ελλάδα, Σερβία, Μαυροβούνιο
Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΗΠΑ, Κροατία, Καζακστάν, Αυστραλία
Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: Νότια Αφρική, Νέα Ζηλανδία, Ισπανία, Ουγγαρία
Δ’ ΟΜΙΛΟΣ: Βραζιλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία

Οι όμιλοι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Νότια Αφρική, Νέα Ζηλανδία, Ολλανδία, ΗΠΑ
Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Καναδάς, Ουγγαρία, Ρωσία, Νότια Κορέα
Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: Κούβα, Ελλάδα, Καζακστάν, Ισπανία
Δ’ ΟΜΙΛΟΣ: Ιαπωνία, Ιταλία, Κίνα, Αυστραλία.

 

Τελευταία Νέα