Απίστευτη νίκη του ΝΟ Χανίων επί του Απόλλωνα στην Κρήτη

Gazzetta team
Απίστευτη νίκη του ΝΟ Χανίων επί του Απόλλωνα στην Κρήτη

bet365

Τα Χανιά κέρδισαν με 8-7 τον Απόλλωνα στην Κρήτη και ελπίζουν να αποφύγουν τα πλέι άουτ.

Την έκπληξη της αγωνιστικής πραγματοποίησαν τα Χανιά στον αγώνα της 20ης ημέρας με τον Απόλλων Σμύρνης στην Κρήτη.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα κέρδισε με 8-7 τον Απόλλωνα που ήταν κακός ενώ μας έχει μάθει σε σπουδαίες εμφανίσεις και σε ...σπουδαία διπλά σε έδρες αντιπάλων που είναι εκτός τροχιάς πλέι οφ.

Τα Χανιά μ΄αυτή τη νίκη έφτασαν τους 21β αλλά παρέμειναν στην 9η θέση και στο -2 από το 8ο Παλαιό Φάληρο και ελπίζουν να αποφύγουν τα πλέι άουτ.

Η κρητική ομάδα έχει όμως και έναν αγώνα λιγότερο (εκκρεμεί η απόφαση για τον αγώνα με τον ΟΦΘ) και εάν πάρει τους τρεις βαθμούς θα βάλει... φωτιά στο πρωτάθλημα.

Στις 2 αγωνιστικές που απομένουν τα Χανιά παίζουν εκτός έδρας με τη Βουλιαγμένη και εντός με την Γλυφάδα ενώ το Παλαιό Φάληρο θα παίξει εντός με τη Χίο και εκτός με τον Υδραϊκό.

Τα Χανιά προηγήθηκαν με 6-4 αλλά ο Απόλλωνας ισοφάρισε σε 6-6 και 7-7.

Ο Ματέι Νάστραν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, όμως, 1.39 πριν από το φινάλε, έδωσε την πολύτιμη νίκη στον ΝΟ Χανίων.

Τα οχτάλεπτα: 4-3, 2-1, 1-2, 1-1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 1, Πετρόχειλος, Νάστραν 3, Χατζηκυριακάκης, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκςη 2, Κατσουλάκης 1, Αγιωργούσης 1, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Λειψάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 2, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 1, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ. 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 2, Γραμματικός 1, Αλαμάνος, Κουμής.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα