Η επίσκεψη της Προ Ρέκο στην προπόνηση της Γιουβέντους! (pics)

Η επίσκεψη της Προ Ρέκο στην προπόνηση της Γιουβέντους! (pics)

bet365

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας στο πόλο, Προ Ρέκο, "συνάντησε" την πρωταθλήτρια Ιταλίας στο ποδόσφαιρο, Γιουβέντους.

Την ευκαιρία να επισκεφτούν το προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους στο Τορίνο είχαν την Πέμπτη (14.3) τα μέλη της πρωταθλήτριας Ιταλίας στο πόλο, της Προ Ρέκο.

Η ομάδα που έχει κατακτήσει 8 φορές το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά έχασε αυτό του 2018, στην έδρα της, τη Γένοβα, από τον Ολυμπιακό, θα παίξει την Παρασκευή (15.3) στο Τορίνο με την Μπαρτσελονέτα για την 10η ημέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία!

Με επικεφαλής τον σπουδαίο προπονητή της, τον Ράτκο Ρούντιτς, η ομάδα της Γένοβα, πέρασε τις πύλες του κέντρου και συνάντησε τον Μάσιμο Αλέγκρι και κάπιους από τους παίκτες της "Μεγάλης Κυρίας".

Τα μέλη των δυο ομάδων που κατακτούν συνεχώς το πρωτάθλημα στην Ιταλία αντάλλαξαν δώρα και οι δυο προπονητές μίλησαν για τις εμπειρίες τους σε ποδόσφαιρο και πόλο!

Η Προ Ρέκο, η σπουδαιότερη ομάδα πόλο της Ιταλίας, έχει επιλέξει φέτος να παίζει τους αγώνες της στο Τσάμπιονς Λιγκ εκτός από το Σόρι (Γένοβα), στην Μπολόνια αλλά και στο Τορίνο!

Όπως γράφει και στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους είναι σπουδαίο για το Τορίνο μετά από το επικό παιχνίδι με την Ατλέτικο για το Τσάμπιονς Λιγκ στις 12.3 να "φιλοξενεί" και δεύτερο αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ στις 15.3 πάλι με ισπανική ομάδα (Μπαρτσελόνετα) αλλά σε διαφορετικό άθλημα.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που "ανέβασαν" οι δυο ομάδες στα social media.

 

Τελευταία Νέα