Με buzzer beater της Πλευρίτου πέρασε (7-6) από το Λαιμό ο Ολυμπιακός

Με buzzer beater της Πλευρίτου πέρασε (7-6) από το Λαιμό ο Ολυμπιακός

bet365

Με γκολ της Ελευθερία Πλευρίτου στον παραπάνω στην εκπνοή του αγώνα ο Ολυμπιακός κέρδισε με 7-6 τη Βουλιαγμένη στο Λαιμό.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής (7-6) του αγώνα της 3ης ημέρας της Γ' φάσης της Α1 Γυναικών με την Βουλιαγμένη που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο κολυμβητήριο στο Λαιμό.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη αν και ήταν πίσω στο σκορ έως και 4' πριν το τέλος κέρδισε το παιχνίδι χάρις σε γκολ στον παραπάνω της Ελευθερίας Πλευρίτου στην εκπνοή.

Ο Ολυμπιακός μ' αυτή τη νίκη του έφτασε τους 12β και άφησε τη Βουλιαγμένη στην 2η θέση με 9β. Η ομάδα του Πειραιά βέβαια έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο αυτό με την Γλυφάδα που είχε διεκοπή λόγω της εισβολής κουκουλοφόρων και θα ολοκληρωθεί στις 20/3. Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός μόνο με θαύμα θα χάσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Οι δυο ομάδες έχουν παίξει φέτος στις εχγώριες διοργανώσεις 6 φορές με τον Ολυμπιακό να έχει 4 νίκες. Βέβαια η πιο σημαντική τους "μάχη" θα είναι στις 19/4 στην Ισπανία στον ημιτελικό της Ευρωλίγκα ο οποίος δίνει μια θέση σε τελικό Ευρώπης!

Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με 2-0 χάρις σε δυο γκολ της Ξενάκη αλλά ο Ολυμπιακός μειώνει σε 2-1 με την Ασημάκη και ισοφαρίζει σε 2-2 με την Αβραμίδου.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου πατάει... γκάζι για το 4-2 (Χυδηριώτη, Κώτσια) αλλά ο Ολυμπιακός βρίσκει απαντήσεις και με 2 γκολ της Τσουκαλά η οποία κερδίζει την Τζόνσον ισοφαρίζει σε 4-4 στο 5.52 της 3ης περιόδου.

Στο 6΄35 πριν από τη λήξη η Ράνεϊ κάνει το 5-4 αλλά αμέσως η Τσουκαλά ισοφαρίζει σε 5-5. Η Βουλιαγμένη κερδίζει πέναλτι αλλά η Σταματοπούλου αποκρούει σε κόρνερ το σουτ της Ράνεϊ και μένει το 5-5.

Στο 3'56 και στον παραπάνω η Τσουκαλά "γράφει" το 5-6 αλλά στην επόμενη επίθεση η Χαραλαμπίδη ισοφαρίζει σε 6-6!

Τελικά την λύση δίνει η Ελευθερία Πλευρίτου.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα και του Ολυμπιακού ήταν η Χριστίνα Τσουκαλά με 4 γκολ ενώ ο Χάρης Παυλίδης για ακόμη ένα παιχνίδι δεν είχε στη διάθεση του τη βασική τερματοφύλακα του Χρυσή Διαμαντοπούλου.

O προπονητής του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, είπε: «Παίξαμε καλά και στην άμυνα και στην επίθεση ιδιαιτέρως στο δεύτερο ημίχρονο. Βρήκαμε γκολ στην κόντρα, στον παραπάνω, ελέγξαμε το ματς φτάνοντας δίκαια στη νίκη. Στην αρχή ήμασταν διστακτικοί, αλλά στη συνέχεια δείξαμε ότι είμαστε φανερά καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε δίκαια. Εξασφαλίσαμε ουσιαστικά το πλεονέκτημα της έδρας ενόψει των πλέι οφ και πλέον θα προετοιμαστούμε εξ’ ολοκλήρου για τον ημιτελικό με το Ν.Ο.Β. στο Final 4 της Ευρωλίγκας».

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 0:01 της 4ης περιόδου, απεβλήθη με κόκκινη κάρτα η βοηθός προπονητή του ΝΟ Βουλιαγμένης, Κική Λιόση, λόγω έντονης διαμαρτυρίας σε απόφαση των διαιτητών».

Τα οχτάλεπτα: 1-0, 3-2, 0-2, 2-3

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 2, Νίνου Ε., Πάτρα, Κώτσια 1, Διαμαντοπούλου, Ράνεϊ 1, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Νίνου Π, Γκίλλα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ε 1, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 4, Μυριοκεφαλιτάκη, Μπάκλινγκ, Παπαναστασίου, Φουντωτού, Δουρέκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα