Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final-4 της Ευρωλίγκα

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final-4 της Ευρωλίγκα

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο (16.45) την Σαντ Αντρέου στον Πειραιά στον 2ο προημιτελικό της Ευρωλίγκα.Τυπική διαδικασία η πρόκριση για Ολυμπιακό μετά από το 16-7 της Βαρκελώνης.

Το εισιτήριο για το Final-4 της Ευρωλίγκα το οποίο έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 19-20 Απριλίου ίσως και στον Πειραιά, αφού ο Ολυμπιακός έχει στείλει σχετικό φάκελο στη LEN, σφραγίζει το απόγευμα (16:45) του Σαββάτου ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη "φιλοξενεί" στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά την Σαντ Αντρέου στον 2ο προημιτελικό της Ευρωλίγκα και με τον αέρα του +9 (16-7) του αγώνα της Βαρκελώνης απλά θα περιμένει να "σφραγίσει" την επιστροφή της στο... μεγάλο Final-4.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Σταυρούλα Δουρέκα, Χάνα Μπάκλινγκ. Εκτός αποστολής έμεινε η Διαμαντοπούλου λόγω τραυματισμού.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Να παίξουμε με την ίδια σοβαρότητα όπως και στην Ισπανία, να κερδίσουμε και να μην έχουμε καινούργιους τραυματισμούς. Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στο Final 4 της Euroleague και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας υποστηρίξει».

 

Τελευταία Νέα