Η Γλυφάδα κέρδισε με 8-7 τον Εθνικό και επέστρεψε στις νίκες!

Gazzetta team
Η Γλυφάδα κέρδισε με 8-7 τον Εθνικό και επέστρεψε στις νίκες!

bet365

Η Γλυφάδα κέρδισε μετά από 4 συνεχόμενες ήττες αλλά παρέμεινε στην 7η θέση.

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ (8-7) η Γλυφάδα κέρδισε το απόγευμα του Σαββάτου (23.2) στην έδρα της τον Εθνικό σ' αγώνα της 17ης ημέρας της Α1.

Η Γλυφάδα, που είχε 4 συνεχόμενες ήττες, προηγήθηκε στο 1ο ημίχρονο με 5-1 και με 6-1 στην αρχή του 3ου αλλά ο Εθνικός βελτιώθηκε στη συνέχεια και έφτασε να διεκδικεί ως το φινάλε τη νίκη.

Ο Εθνικός μειώνει σε 7-6 με τον Παπαδόγκωνα, η Γλυφάδα κάνει το 8-6 με τον Παπασηφάκη και απλά ο Λιαπάκης μειώνει σε 8-7, με τον Εθνικό να παραμένει παρά την ήττα στην εξάδα και τον ΑΝΟΓ στην 7η θέση.

Τα οχτάλεπτα:2-0, 3-1, 2-3, 1-3

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας 1, Περόπουλος, Κουτσιαλής, Μπραΐμης, Φωτόπουλος 1, Γιαννόπουλος 1, Αλβέρτης 1, Χατζηγούλας 1, Παπασηφάκης 2, Παπανικολάου Ν. 1, Γαλάνης, Σαλτέρης, Λεμπέσης, Χαλυβόπουλος Ι.

Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας 3, Καραβιώτης, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος 1, Ματθαίου, Βαλλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Ξυλούρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα