Ασταμάτητος και αήττητος ο Ολυμπιακός στην Α1

Αντώνης Πατσούρας
Ασταμάτητος και αήττητος ο Ολυμπιακός στην Α1

bet365

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 25-3 τη Χίο στον Πειραιά και κοιτάει το ματς της Τρίτης (26.2) στο Σπλιτ.

Την 17η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα και την 155η συνεχόμενη στην Α1 πέτυχε το μεσημέρι του Σαββάτου (23.2) στο εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου κέρδισε με 25-3 την Χίο και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στο κρίσιμο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Γιαντράν στο Σπλιτ (26.2). Ο Ολυμπιακός "έτρεξε" σερί 8-0 και η Χίος πέτυχε το 1ο της γκολ στο 4,27 του 2ου με τον Ρουστάμοφ.

Από 4 γκολ πέτυχαν ο Γιάννης Φουντούλης, o Γιώργος Δερβίσης και ο Πάουλο Ομπράντοβιτς.

Ο Γιώργος Δερβίσης δήλωσε στο olympiacossfp.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης τα εξής: «Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς, με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων. Η Χίος είναι μια ομάδα που κάνει την προσπάθεια της να μείνει στην κατηγορία, με νέα παιδιά στη σύνθεση της. Για εμάς ήταν ένα εύκολο απόγευμα και μια πολύ καλή προπόνηση. Ακολουθεί το παιχνίδι με τη Γιαντράν, που είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας και πάρα πολύ σημαντικό. Θέλουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς και για αυτούς θα αγωνιστούμε στην Κροατία».

Τα οχτάλεπτα: 5-0,9-1, 6-0, 5-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 4, Νικολαϊδης 2, Δερβίσης 4, Κάκαρης 1, Μουρίκης 1, Γούνας 3, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς 4, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος

ΝΟ Χίου (Γιώργος Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ., Ρουστάμοφ 1, Σωτηριάνος, Παππάς, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου, Μόκκας, Γκίλλας, Γαβαλάς Σπ., Ρούντα 2, Φραγκιαδούλης, Καρακούρος Ι., Κόλλιας, Γδύσης

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα