Για 6η φορά σφυρίζει σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Σταυρίδης

Αντώνης Πατσούρας
Για 6η φορά σφυρίζει σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Σταυρίδης

bet365

Ο Γιώργος Σταυρίδης θα σφυρίξει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στην Κορέα.

Ο Γιώργος Σταυρίδης θα είναι ο μοναδικός διαιτητής που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που θα διεξαχθεί στις 14-27/7 στο Γκουανζού της Νοτίου Κορέας.

Ο Έλληνας διαιτητής όπως ανακοινώθηκε από τη FINA είναι στη σχετική λίστα και θα είναι και πάλι παρών σ' ένα μεγάλο ραντεβού. Αυτό θα είναι το 6ο Παγκόσμιο που θα σφυρίξει και το 5ο σερί!

Ο Σταυρίδης το 2012 στους Ολυμπιακούς Αγώνες σφύριξε τον τελικό των Γυναικών και τον μικρό τελικό των ανδρών. Το 2004 στην Αθήνα ήταν μέλος της τεχνικής επιτροπής του πόλο.

Έχει σφυρίξει σε τρεις τελικούς Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων (2010, 2012, 2016) και έναν σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (2015). Μέσα στο 2016 ήταν διαιτητής στον τελικό του Ευρωπαϊκού του Βελιγραδίου και στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Επίσης έχει σφυρίξει σε 6 τελικούς Euroleague (2008, 2010, 2012, 2013,2014, 2015).

To 2018 σφύριξε τον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού στη Βαρκελώνη ανάμεσα στην Ιταλία και την Κροατία.

Όλοι οι διαιτητές: Ντανιέλ Φλαχάιβ (Αυστραλία), Νατάσα Φλορεστάνο (Βραζιλία), Μαρί Κλωντ Ντεσλιέρ (Καναδάς), Σιγουέι Νι (Κίνα), Νέναντ Πέρις (Κροατία), Γιαν Κάρλος Μενέντες (Κούβα), Χάουμεν Τεϊξίντο (Ισπανός), Φρανκ Όχμε (Γερμανία), Γκαμπριέλα Βαρκόνι (Ουγγαρία), Αλεσάντρο Σεβέρο (Ιταλία), Κουνιχίρο Σάτο (Ιαπωνία), Βίκτορ Σαλνιτσένκο (Καζακστάν), Γιγιόνγκ Αν (Κορέα), Στάνκο Ιβανόβσκι (Μαυροβούνιο), Μίσιελ Σβαρτ (Ολλανδία), Μέγκαν Πέρι (Νέα Ζηλανδία), Ντιον Γουίλις (Νοτια Αφρική). Αρκάντι Βοϊβόντιν (Ρωσία), Βόγιν Πουτνίκοβιτς (Σερβία), Μίκαελ Γκόλντενμπεργκ (ΗΠΑ). Ντον Πέτρο Ντελαγκουέρα (Ισπανία).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα