Ανακοίνωση της LEN για την επίθεση στους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα

Gazzetta team
Ανακοίνωση της LEN για την επίθεση στους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα

bet365

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία καταδικάζει την επίθεση Κροατών στην αποστολή του Ερυθρού Αστέρα.

Θέση για την επίθεση των Κροατών χούλιγκαν σε παίκτες του Ερυθρού Αστέρα στο Σπλιτ πήρε η LEN. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία καταδίκασε το γεγονός που έλαβε χώρα το Σάββατο (9/2) στην πόλη της Κροατίας και τόνισε πως θα περιμένει με αγωνία το αποτέλεσμα της έρευνας αφού στο Σπλιτ θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης του 2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η LEN πληροφορήθηκε με απογοήτευση και καταδικάζει το συμβάν στην πόλη Σπλιτ, όπου τέσσερις Σέρβοι πολίστες δέχθηκαν επίθεση από ντόπιους χούλιγκαν ενώ βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης.

Αν και αυτή η αποκρουστική επίθεση έγινε σε αγώνα εκτός της δικαιοδοσίας της LEN , η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία αισθάνεται υποχρεωμένη να υπογραμμίσει πόσο σημαντικό είναι να αποτραπούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον, ειδικά στην πόλη του Σπλιτ, που θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης του 2022.

Η LEN περιμένει το αποτέλεσμα της έρευνας και ελπίζει ότι αυτή η ντροπιαστική πράξη μίας μικρής μειοψηφίας δεν θα επηρεάσει τις υπάρχουσες ειρηνικές αθλητικές σχέσεις της Σερβίας και της Κροατίας».

 

Τελευταία Νέα