Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Τετάρτη (6/2) τη Γιουγκ στον Πειραιά

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Τετάρτη (6/2) τη Γιουγκ στον Πειραιά

bet365

Την Τετάρτη (20:00, ΕΡΤ2) ο κρίσιμος αγώνας του Ολυμπιακού με την Γιουγκ στον Πειραιά.

Σημαντικό βήμα για την είσοδο του στο Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να πραγματοποιήσει το βράδυ (20:00, ΕΡΤ2) της Τετάρτης (6.2) ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου θα υποδεχτεί την Γιουγκ στο εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά σ' αγώνα της 8ης ημέρας του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει νίκη για να συνεχίσει δυνατά σε τροχιά πρόκρισης.

Μετά από 7 αγώνες στη διοργάνωση ο Ολυμπιακός είναι στην 3η θέση του β' ομίλου με 11β. Στην 2η είναι η Βερόνα με 16β και στην 1η η Γιουγκ που έχει 7/7 και 21β! Στην τελική φάση από τον β' όμιλο θα προκριθούν τρεις ομάδες αφού το Ανόβερο που θα διοργανώσει τους αγώνες θα περάσει ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Στην 4η θέση με 9β είναι η Ζόλνοκ με 9β.

Ο Ολυμπιακός έως σήμερα έχει μόνο νίκες στην έδρα του αφού έχει κερδίσει την Σπαντάου, τη Μλάντοστ και την Γιαντράν αλλά ο αγώνας της Τετάρτης θα είναι ο πιο δύσκολος του στον Πειραιά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς το παιχνίδι με τη Γιουγκ στον Πειραιά. Θέλουμε τη νίκη καταρχήν για τους τρεις βαθμούς ώστε να παραμείνουμε σε τροχιά πρόκρισης, για το γόητρο μας και τον πληγωμένο μας εγωισμό. Θέλουμε ένα παιχνίδι με πάθος χωρίς κενά στην απόδοσή μας. Η ομάδα μας ξέρει τον τρόπο και είναι έτοιμη να αντιδράσει σε ένα τέτοιο κομβικό σημείο».

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα