Η Βουλιαγμένη κέρδισε 8-6 τον Απόλλωνα

Gazzetta team
Η Βουλιαγμένη κέρδισε 8-6 τον Απόλλωνα

bet365

Η Βουλιαγμένη επέστρεψε στη 2η θέση με εμφατική νίκη επί του μαχητικού Απόλλωνα.

Σ΄ αγώνα της 14ης ημέρας που διεξήχθη το Σάββατο (2.2) στο Λαιμό η Βουλιαγμένη κέρδισε με 8-6 τον Απόλλωνα Σμύρνης και επέστρεψε στη 2η θέση της Α1.

Η Βουλιαγμένη έφτασε τους 31 βαθμούς και άφησε στην 3η θέση τον Απόλλωνα Σμύρνης με 30β.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 8-6 οι οπαδοί του Απόλλωνα διαμαρτυρήθηκαν ότι ο Μπάσιτς είχε κάνει επιθετικό φάουλ και τότε όπως γράφει το φύλλο αγώνα «Φίλαθλοι μα διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδας κινήθηκαν απειλητικά προς τον διαιτητή. Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 12 λεπτά, αφού οι διαιτητές απαίτησαν την παρουσία της αστυνομικής δύναμης που βρισκόταν στο κολυμβητήριο».

Νωρίτερα, όμως είχαν ενημερωθεί από τον αλυτάρχη (πάντα σύμφωνα με το φύλλο αγώνα), ότι «οι τρεις-τέσσερις αστυνομικοί που υπήρχαν πριν από την έναρξη του αγώνα, δεν ήταν πλέον εκεί. Έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα ότι ο αγώνας θα διακοπεί οσιστικά. Τελικά, με τη μετακίνηση των οπαδών του Απόλλωνα, το παιχνίδι ξανάρχισε».

Το φύλλο αγώνα αναφέρει επίσης ότι: «Στο 5.45 πριν από τη λήξη της 3ης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για συνεχείς διαμαστυρίες, ο προπονητής του Απόλλωνα Γιάννης Κατρουτζανάκης και αφού πρώτα είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα».

Τα οχτάλεπτα: 1-1, 3-2, 2-2, 2-1

ΝΟ Βουλιαγμένης (Μάριος Κάσδαγλης): Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος 2, Γκιουβέτσης 1, Κουρούβανης Ν., Γούβης, Αφρουδάκης, Τσαταλιός, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης 4, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Σταμέλος

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 2, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ, Παπαλουκάς – Θεοδόσης, Παπαδόπουλος Γ. 2, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 2, Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Γιαννουρής, Μαυρωτάς Αρ.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα