Ήττα από την Ουίπεστ για τον Εθνικό

Gazzetta team
Ήττα από την Ουίπεστ για τον Εθνικό

bet365

Ο Εθνικός ηττήθηκε με 13-11 από την Ουίπεστ στον Πειραιά και αποχαιρέτησε την Ευρώπη.

Με απολογισμό τρεις ήττες και μια νίκη σε τέσσερα παιχνίδια στον Δ' προκριματικό όμιλο της Euroleague που διοργάνωσε στον Πειραιά ο Εθνικός αποχαιρέτησε... την Ευρώπη το πρωί της Κυριακής (27/1). Η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη αν και πάλεψε κόντρα στην Ουίπεστ ηττήθηκε με 13-11 και έτσι κατέλαβε την 4η θέση με 3β στον όμιλο της.

Τα δυο εισιτήρια για την επόμενη φάση πήραν οι Ουίπεστ (12β) και Κατάνια (9β), στην 3η θέση έμεινε η Ουραλότσκα (6β) και στην 5η η Λιλ η οποία έχασε όλα τα παιχνίδια.

Οι παίκτριες του Κώστα Βαμβακάρη δεν ξεκίνησαν καλά στο παιχνίδι και βρέθηκαν να χάνουν 5-0 στη διάρκεια του πρώτου οκταλέπτου και 10-4 στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Όμως ελληνική ομάδα προσπάθησε να κλείσει την «ψαλίδα» της διαφοράς και κατάφερε να μειώσει σε 12-11 με γκολ της Λογοθέτη, 3.34΄΄ για το τέλος. Ωστόσο, η Ουίπεστ είπε την τελευταία... λέξη στο παιχνίδι και αυτή ήταν το γκολ της Φάραγκο με παίκτρια παραπάνω, στα 47 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 11-13.

Τα οχτάλεπτα: 1-6, 3-3, 3-1, 4-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Σωτηρέλη, Λούδη, Κατσιμπρή, Τζελέπη, Μπενέκου 1, Μπίσμπα, Αποστολίδου, Λογοθέτη 1, Πέττα, ΜακΚι 2, Μπάξτερ 6, Νιαρχάκου 1, Τζούρκα.

ΟΥΙΠΕΣΤ: Παρκς 4, Κέστελι 3, Φάραγκο 3, Νιούσχαλ 2 και Ριμπάνσκα.

 

Τελευταία Νέα