Γούνας: «Πετύχαμε τον πρώτο στόχο»

Gazzetta team
Διαβάστε τι δήλωσαν ο Αλέξανδρος Γούνας και ο Γιόζιπ Πάβιτς.

Μετά από το τέλος του αγώνα ο MVP του τουρνουά Αλέξανδρος Γούνας δήλωσε: «Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε τον πρώτο στόχο που είχαμε θέσει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και κερδίσαμε το Κύπελλο. Ξέραμε ότι η Βουλιαγμένη θα φανεί πολύ προσεκτική και με ένα αμυντικό προσανατολισμό, αλλά νομίζω ότι όλοι πιστεύαμε ότι θα ανεβάσουμε ρυθμούς στη διάρκεια του παιχνιδιού και θα βρούμε τις λύσεις.

Από κει και πέρα όσον αφορά τον τίτλο του MVP είναι μια ομαδική προσπάθεια, χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα μπορούσα να καταφέρω τίποτα και κάποια άλλη φορά θα είναι κάποιος άλλος. Έχουμε πολλούς παίκτες υψηλής κλάσης που είναι ικανοί να αλλάξουν το ρυθμό».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιόζιπ Πάβιτς τόνισε: «Για αυτό ήρθαμε στο Καρπενήσι. Να πάρουμε την κούπα και την πήραμε. Είμαστε ευχαριστημένοι για την κατάκτηση του Κυπέλλου και συνεχίζουμε. Δεύτερο τρόπαιο της σεζόν και πρώτο για το 2019, μετά το Σούπερ Καπ. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να πετύχουμε πολλές ακόμα νίκες και να φτάσουμε στην επίτευξη των υπόλοιπων στόχων».