Βλάχος στο gazzetta.gr: «Αφιερωμένο στα νέα παιδιά το Κύπελλο»

Αντώνης Πατσούρας
Βλάχος στο gazzetta.gr: «Αφιερωμένο στα νέα παιδιά το Κύπελλο»

bet365

Ο Θόδωρος Βλάχος μίλησε για τον αγώνα και αφιέρωσε στους νέους παίκτες του που πήραν το πρώτο Κύπελλο την κούπα.

Το 6ο του Κύπελλο Ελλάδος στο πόλο κατέκτησε στο Καρπενήσι ο Θόδωρος Βλάχος. Ο Έλληνας τεχνικός έφτασε στο σύνολο 14 τίτλους με τον Ολυμπιακό, αφού έχει πάρει εκτός από τα 6 ως προπονητής, άλλα 4 ως βοηθός και 4 ως παίκτης. Όλα με τον Ολυμπιακό.

Μετά από το τέλος του αγώνα μιλώντας στο gazzetta.gr δήλωσε: "Μπράβο στα παιδιά. Στην πολύ κακή τους μέρα κατέκτησαν το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει στα δύσκολα. Φυσικά και δεν φοβήθηκα ότι μπορούσαμε να χάσουμε. Έχω πει ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου.

«Δεν ήταν ένα ποιοτικό παιχνίδι. Μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι άμυνες. Ακύρωσαν τις επιθέσεις των ομάδων. Είχαμε θέμα στην επίθεση αλλά στην άμυνα, εάν εξαιρέσουμε τα δυο πρώτα γκολ, είχαμε καλή απόδοση και αυτό μας έδωσε το Κύπελλο. Δεν έχουμε χρόνο να σταθούμε σε πολλά. Έχουμε την Τετάρτη ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Ευρώπη με τη Γιουγκ».

Εν συνεχεία θέλησε να αφιερώσει το Κύπελλο στους... νέους αλλά και στον Γιώργο Δερβίση: "Θέλω να αφιερώσω το Κύπελλο στα τρία νέα παιδιά (Χαλυβόπουλος, Κάκαρης, Σκουμπάκης) που πήραν το πρώτο τους Κύπελλο. Αυτή είναι η νέα γενιά και αυτά τα παιδιά θα συνεχίσουν να κερδίζουν τα επόμενα χρόνια κούπες για τον Ολυμπιακό. Επίσης θέλω να το αφιερώσω στον Γιώργο Δερβίση ο οποίος είχε ένα θέμα υγείας και έμεινε στην Αθήνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα