«Βούλιαξε» με 11-1 το Περιστέρι ο ΝΟΒ και «πέταξε» στον τελικό του Κυπέλλου!

Αντώνης Πατσούρας
«Βούλιαξε» με 11-1 το Περιστέρι ο ΝΟΒ και «πέταξε» στον τελικό του Κυπέλλου!

bet365

Η Βουλιαγμένη είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στον τελικό του 20ου Final-4. Αρνητικό ρεκόρ από τον ΓΣ Περιστερίου.

Η Βουλιαγμένη επικράτησε με 11-1 του ΓΣ Περιστερίου στον πρώτο ημιτελικό που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής (18/1) στον τελικό του 20ου Final-4 που «φιλοξενεί» το Καρπενήσι.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Τίγκας ο οποίος πέτυχε 4 γκολ και οδήγησε την ομάδα του στον 16ο τελικό της ιστορίας της στο Κύπελλο εκεί όπου κόντρα στον νικητή του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΝΟΓ θα διεκδικήσει το Σάββατο (19/1, 20:00) το 5ο Κύπελλο.

Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με 8-0 στον αγώνα και το μοναδικό γκολ της ομάδας του Περιστερίου σημείωσε ο Παναγιώτης Κλήμος στο 3'20 πριν από το τέλος. Το Περιστέρι που έπαιζε χωρίς τους δυο Καναδούς τους που έχουν υποχρεώσεις με την εθνική τους ομάδα αλλά και τον Φαναριώτογλου, έκανε νέο αρνητικό ρεκόρ σε Final-4 Κυπέλλου.

Το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ ήταν του Παναθηναϊκού ο οποίος στον ημιτελικό του 2016 στη Βουλιαγμένη είχε ηττηθεί με 14-2 από τον Ολυμπιακό.

Το Περιστέρι είχε 1/5 με παίκτη παραπάνω. Η Βουλιαγμένη είχε 3/10 με παίκτη παραπάνω, 1/1 πέναλτι, 5 γκολ από την περιφέρεια και 2 στην κόντρα.

Ιστορία είναι έτοιμοας να γράψει ο Χρήστος Αφρουδάκης αφού εάν παίξει στον τελικό θα ισοφαρίσει τον Θόδωρο Χατζηθεοδώρου στις συμμετοχές σε τελικούς. Ο "κάπτεν" του Ολυμπιακού είχε 14 συμμετοχές όσες θα έχει και αρχηγός της Βουλιαγμένης εάν παίξει το Σάββατο.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Πολυχρονόπουλος

Τα οχτάλεπτα: 0-2, 0-2, 0-3, 1-4.

Γ.Σ Περιστερίου (Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου, Τσιφτσής, Γιαννουλάτος, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Παζαϊτης, Αγκόρτσας, Κλήμος 1, Φωκάς, Τσαγκάρης, Καζάκος, Αμπατζής, Τσαλίκης.

Βουλιαγμένη (Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 2, Τσαταλιός, Γουβής, Αφρουδάκης, Μπούχα 1, Ποντικέας, Καπετανάκης 1, Τίγκας 4, Σολανάκης 1, Κουρουβάνης, Χριστοφορίδης, Δήμου.

 

Τελευταία Νέα