«Ναυμαχία» του Ολυμπιακού με τη Γιαντράν στον Πειραιά

Gazzetta team
«Ναυμαχία» του Ολυμπιακού με τη Γιαντράν στον Πειραιά

bet365

Ο Ολυμπιακός "φιλοξενεί" την Τετάρτη (9/1, 20:00, ΕΡΤ-2) στον Πειραιά τη Γιαντράν Σπλιτ για την 6η ημέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με μοναδικό στόχο την επίτευξη της 3ης νίκης στην έδρα του αλλά και στη φετινή διοργάνωση ο Ολυμπιακός "φιλοξενεί" την Τετάρτη (9/1, 20:00-ΕΡΤ2) την Γιαντράν Σπλιτ στο εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά σ' αγώνα της 6ης ημέρας του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Πειραιά ολοκλήρωσε τους αγώνες της στο 2018 με ισοπαλία στην έδρα της Ζόλνοκ στην Ουγγαρία και επιθυμεί να ξεκινήσει με νίκη κόντρα στους Κροάτες, στο "σπίτι" της, εκεί όπου έχει κερδίσει έως τώρα τη Μλάντοστ αλλά και τη Σπαντάου.

Ο Ολυμπιακός μετά από 5 αγώνες είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας του Β' ομίλου με 8 βαθμούς ενώ στην 1η είναι η Γιουγκ με 15β και στη 2η η Βερόνα με 10. Οι πρωταθλητές Ευρώπης "συναντούν" την Σπλιτ που έχει μόλις 3 βαθμούς στη διοργάνωση αλλά στη συνέχεια θα έχουν δυσκολότερο έργο αφού στις 23/1 και στις 6/2 παίζουν με τη Γιουγκ.

Ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας Θόδωρος Βλάχος μιλώντας στο olympiacossfp.gr δήλωσε: «Στο πρώτο παιχνίδι του 2019 για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη μέσα στην έδρα μας. Ο αντίπαλος μας είναι πολύ ανταγωνιστικός σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια του και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην προσέγγιση του παιχνιδιού από την πλευρά μας. Πάντα το πρώτο παιχνίδι του χρόνου, μετά τις γιορτές κρύβει δυσκολίες και παγίδες. Να δείξουμε χαρακτήρα και την ποιότητά μας».

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς ανέφερε με τη σειρά του: «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Γιαντράν στο οποίο οφείλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μόνο η νίκη είναι στο μυαλό μας και με τη βοήθεια του κόσμου μας θέλουμε να δείξουμε τη δυναμική μας για μια ακόμα φορά. Έχουμε ακόμα δρόμο στη διοργάνωση αλλά για κάθε παιχνίδι στον Πειραιά, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για εμάς».

Την αποστολή τoυ Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

*Η 6η ημέρα του Β΄ομίλου: Ζόλνοκ-Ανόβερο, Ολυμπιακός-Γιαντράν, Βερόνα-Σπαντάου, Γιουγκ-Μλάντοστ.
*Η βαθμολογία (Σε 5 αγώνες): 1. Γιουγκ (15), 2. Βερόνα (10), 3. Ολυμπιακός (8), 4. Μλάντοστ (8), 5. Ζόλνοκ (5), 6. Σπαντάου (4), 7. Γιαντράν (3), 8. Ανόβερο (2). Στην τελική φάση θα προκριθούν από το Β' όμιλο το Ανόβερο (διοργανώτρια) και οι τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

 

Τελευταία Νέα