Οι 15 εικόνες του πρώτου γύρου της Α1 Ανδρών!

Αντώνης Πατσούρας
Οι 15 εικόνες του πρώτου γύρου της Α1 Ανδρών!

bet365

Ολοκληρώθηκε ο Α' γύρος της Α1 Ανδρών του πόλο και το gazzetta,gr σας τον παρουσιάζει μέσα από 15 φωτογραφίες.

Γουλβς – Λίβερπουλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Μετά από 66 αγώνες ολοκληρώθηκε ο Α' γύρος του Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών του πόλο. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής χειμώνα, ο Απόλλωνας Σμύρνης είναι στη 2η θέση, ο ΓΣ Περιστερίου κέρδισε την Βουλιαγμένη, ο ΟΘΦ δεν έχει κερδίσει βαθμό, ο Γιώργος Ντόσκας έγινε προπονητής στη Χίο...

Πολλά και σπουδαία συνέβησαν σ' αυτούς τους μήνες και στο gazzetta.gr διαλέξαμε τις 15 καλύτερες φωτογραφίες του Α' γύρου της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός, ο Εθνικός, η Βουλιαγμένη, η Γλυφάδα, η Χίος, τα Χανιά, ο ΠΑΟΚ, ο Απόλλων Σμύρνης, ο Υδραϊκός, το Παλαιό Φάληρο, το Περιστέρι και ο ΟΦΘ θα δώσουν τις "ναυμαχίες" τους και στη συνέχεια και θα προσφέρουν θέαμα στον κόσμο που επιλέγει να παρακολουθεί το πόλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα