Ανέβηκε στη 2η θέση της Α1 ο Απόλλωνας!

Αντώνης Πατσούρας
Ανέβηκε στη 2η θέση της Α1 ο Απόλλωνας!

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε με 9-6 τον ΠΑΟΚ και ανέβηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Την ... ξέφρενη πορεία του στην Α1 συνεχίζει και το 2019 ο Απόλλωνας Σμύρνης! Η ιστορική ομάδα είναι πλέον μετά από την ολοκλήρωση του Α' γύρου (11η ημέρα) στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 πόντους!

Το συγκρότημα του Γιάννη Κατρουτζανάκη κέρδισε με 9-6 τον ΠΑΟΚ το Σάββατο στο κολυμβητήριο στο Γουδή και μετά από την ήττα της Βουλιαγμένης από το Περιστέρι πέρασε μόνο στη 2η θέση, πίσω από τον Ολυμπιακό.

Αυτή ήταν η 8η συνεχόμενη νίκη για τον Απόλλλωνα ο οποίος δεν είχε την στήριξη των φιλάθλων του λόγω τιμωρίας της έδρας του.

Βέβαια ο κόσμος της ομάδας ήταν εκεί! Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος μάλιστα το παιχνίδι καθυστέρησε ν' αρχίσει κατά 25' αφού οι φίλαθλοι ήταν συγκεντρωμένοι στην είσοδο του κολυμβητηρίου αλλά στη συνέχεια μετακινήθηκαν περιμετρικά του.

Τα οχτάλεπτα:2-1, 3-2, 2-2, 2-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 2, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 3, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ. 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 3, Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Κόχειλας 1, Κουλούρης, Παπαδομανωλάκης, Κεχαλάρης 1, Καρούντζος 1, Παυλίδης Χρ., Σολεϊμανιπάκ 1, Χαραλαμπόπουλος, Μουρατίδης 1, Μανθόπουλος, Τάτσης, Βοζίκης.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα