«Κουρσάροι» στη Γλυφάδα οι Χανιώτες

Gazzetta team
«Κουρσάροι» στη Γλυφάδα οι Χανιώτες

bet365

Τα Χανιά κέρδισαν με 11-8 τη Γλυφάδα στην έδρα της στην αυγή του 2019.

Ποδαρικό... με το δεξί πραγματοποίησε στο 2019 η ομάδα του ΝΟ Χανίων.

Η νησιωτική ομάδα κέρδισε το απόγευμα του Σαββάτου (5/1) με 11-8 την Γλυφάδα στην έδρα της σ' αγώνα της 11ης ημέρας της Α1 Ανδρών.

Το συγκρότημα του Μανούσου Βιζυράκη (ο Ηλίας Μαχαίρας ήταν τιμωρημένος) προηγήθηκε με 4-0 αλλά η Γλυφάδα έφτασε την διαφορά στο γκολ (6-5). Εν συνεχεία όμως οι Χανιώτες έκαναν... πάρτι στην πισίνα και με κορυφαίο τον Μάριο Χατζηκυριακάκη έφτασαν στη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 4-2, 2-2, 2-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας 2, Περόπουλος, Κουτσιαλής, Μπραϊμης 2, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος, Αλβέρτης, Χατζηγούλας 1, Παπασηφάκης 1, Παπανικολάου Ν. 2, Γέμελος, Σαλτερής, Λεμπέσης, Χαλυβόπουλος Ιπ.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μανούσης Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Λειψάκης, Πετρόχειλος, Νάστραν, Χατζηκυριακάκης 5, Μπατάκης, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης 1, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αποστολάκης, Μανιουδάκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα