Λούδης: «Τεράστια νίκη ψυχολογίας για τα παιδιά»

Αντώνης Πατσούρας
Λούδης: «Τεράστια νίκη ψυχολογίας για τα παιδιά»

bet365

Ο τεχνικός του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης μίλησε στο gazzetta.gr για τη νίκη των νεοφώτιστων επί της Βουλιαγμένης.

Με ονειρικό τρόπο ξεκίνησε στο 2019 ο ΓΣ Περιστερίου αφού για την 11η ημέρα της Α1 Ανδρών πόλο κέρδισε με 8-6 τη Βουλιαγμένη στην έδρα της.

Ο Κώστας Λούδης που οδήγησε την νεοφώτιστη ομάδα σε μια σπουδαία νίκη έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και μίλησε στο gazzetta.gr για το ... διπλό αλλά και για τον μεγάλο στόχο.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

«Ήταν μια τεράστια νίκη ψυχολογίας για τα παιδιά. Την άξιζαν. Έχουμε παίκτες στην ομάδα που δεν έχουν αγωνιστεί ξανά στην Α1 ενώ και οι ξένοι μας δεν έχουν σημαντική εμπειρία. Η νίκη είναι για τα παιδιά που ακολούθησαν πιστά το πλάνο», σημείωσε ο έμπειρος τεχνικός που είχε οδηγήσει την Βουλιαγμένη στο τελευταίο της τρόπαιο το 2017.

Εν συνεχεία μίλησε για το κλειδί της νίκης αλλά και για τον στόχο της ομάδας: «Μελετήσαμε σωστά τη Βουλιαγμένη. Είχαμε αγωνιστικό πλάνο και με όπλο μας την άμυνα φτάσαμε στη νίκη. Η ομάδα παίζει καλή άμυνα σ' όλα τα παιχνίδια της. Αυτό που λέω και στα παιδιά είναι ότι εάν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό κόντρα σ' όλες τις ομάδες πρέπει να παίζουμε με στόχο τη νίκη. Στόχος για εμάς είναι και παραμένει η σωτηρία. Η νίκη αυτή ήταν ιστορική. Ήταν ένα σημαντικό βήμα που δίνει όμως μόνο 3 βαθμούς. Ο τελικός για εμάς είναι το ματς με την Χίο. Εάν καταφέρουμε και αποφύγουμε τα πλέι άουτ θα έχουμε πετύχει ένα θαύμα».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα