Νικηφόρο ντεμπούτο για τον Ντόσκα στη Χίο

Αντώνης Πατσούρας
Νικηφόρο ντεμπούτο για τον Ντόσκα στη Χίο

bet365

Η Χίος κέρδισε με 7-2 τον ΟΘΦ. Ντόσκας: «Όπλο μας θα είναι η άμυνα».

Με όπλο την άμυνα του ο ΝΟ Χίου κέρδισε το μεσημέρι (5/1) του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη με 7-2 τον ΟΦΘ σ΄ αγώνα της 11ης ημέρας της Α1 Ανδρών.

Η Χίος με τον Γιώργο Ντόσκα στο "τιμόνι" της έφτασε μετά από μεγάλο διάστημα στη νίκη και ελπίζει στην ανάκαμψη και στην αποφυγή του υποβιβασμού.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Γιώργος Ντόσκας κάθισε στον πάγκο για πρώτη φορά αλλά μαζί με τον Γιώργο Φουντούλη, ο οποίος και δηλώθηκε ως προπονητής, αφού ο νέος τεχνικός της ομάδας περιμένει την ταυτότητα προπονητή.

«Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια. Όλοι μαζί θα παλέψουμε για να κρατήσουμε στην Α1 την ομάδα μας που είναι από τις πιο ιστορικές στο ελληνικό πόλο. Όπλο μας ήταν και θα είναι η άμυνα. Με την άμυνα κερδίζεις παιχνίδια. Τα γκολ θα τα βρούμε», είπε στο gazzetta.gr o Γιώργος Ντόσκας και συμπλήρωσε: "Με τον Γιώργο Φουντούλη είμαστε φίλοι από μικρά παιδιά και θα είμαστε μαζί σ' αυτή την προσπάθεια. Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε και θέλουμε τον κόσμο μας να έρθει να μας βοηθήσει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος περιφερειακός Ρούντα Φράνκο, που είναι η νέα μεταγραφή της Χίου, είναι ήδη στο "Νησί της μαστίχας" και θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα της 12ης ημέρας με τον Εθνικό.

Τα οχταλπετα:1-2, 0-3, 1-1, 0-1.

ΟΦΘ NEOTEX (Τέλης Κορίτσας): Φαρσαρής, Δανιήλ, Προσινικλής Π., Αληχανίδης Αβ., Γιώρτσιος, Τερτιρόπουλος, Παυλίδης, Αληχανίδης Β. 1, Δημητριάδης, Πισσίας, Ζαρκαντζάς, Βαχαρέλης 1, Φοροτζίδης, Παπαμανωλιουδάκης, Λεμπετλής.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines (Γιώργος Φουντούλης): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ. 3, Καρακούρος Μ., Τζελάτης 1, Παππάς, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου 2, Μόκκας 1, Γκίλας, Γαβαλάς Σπ., Μπλάζεβιτς, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Κόλλιας, Γδύσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα