Στο...τιμόνι του ΝΟ Χίου ο Ντόσκας

Αντώνης Πατσούρας
Στο...τιμόνι του ΝΟ Χίου ο Ντόσκας

bet365

Ο Γιώργος Ντόσκας ανέλαβε προπονητής στο ΝΟ Χίου με στόχο να ... σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό.

H μαγεία των Χριστουγέννων σε περιμένει στο καζίνο της Novibet!

Το δύσκολο έργο να κρατήσει την Α1 τον ιστορικό ΝΟ Χίου ανέλαβε ο Γιώργος Ντόσκας.

Ο νεαρός προπονητής, που ήταν τεχνικός της εφηβικής ομάδας, μετά από την παραίτηση του Μάκη Μικέδη κλήθηκε ν' αναλάβει το βαρύ φορτίο και μετά από συζητήσεις με τα μέλη του ΔΣ δέχτηκε και θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στην οποία έκανε τα πρώτα βήματα στο χώρο της υδατοσφαίρισης.

Το έργο του δύσκολο αφού ο ΝΟΧ είναι στην 11η θέση της βαθμολογίας αλλά ο Γιώργος Ντόσκας και η διοίκηση πιστεύουν ότι η ομάδα θα σωθεί. Το ντεμπούτο του θα γίνει στην 12η ημέρα της Α1 στο παιχνίδι με τον ΟΦΘ.

Ο Γιώργος Ντόσκας είναι γεννημένος το 1984 και στην καριέρα του ως πολίστας αγωνίστηκε με επιτυχία στο ΝΟΧ και στον Ολυμπιακό. Με την ομάδα του Πειραιά κατέκτησε 23 εγχώριους τίτλους, έπαιξε σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ ενώ με την εθνική ομάδα κέρδισε μεταξύ άλλων το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2005 και το χρυσό στο Παγκόσμιο Εφήβων του 2001.

Μένει μόνιμα στη Χίο με την οικογένεια του και αυτή την περίοδο τελειώνει τις σπουδές του στη Διατροφολογία. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους τεχνικούς όπως ο Βέσελιν Τζούχο, ο Βαγγέλης Πάτερος, ο Θόδωρος Βλάχος και ο Μάκης Βολτυράκης.

Δεν έχει προπονητική εμπειρία αλλά έχει παραστάσεις ως παίκτης από Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα