Η Βουλιαγμένη κέρδισε 8-7 τον Υδραϊκό

Gazzetta team
Η Βουλιαγμένη κέρδισε 8-7 τον Υδραϊκό

bet365

Συνεχίζει στη 2η θέση η Βουλιαγμένη γυρίζοντας το παιχνίδι με τον 6ο πλέον Υδραϊκό.

Για την 9η ημέρα του Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών η Βουλιαγμένη κέρδισε με 8-7 τον Υδραϊκό στο κολυμβητήριο του Λαιμού και διατηρήθηκε μόνη στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα σ' αντίθεση με τον αντίπαλο της που... έπεσε στην 6η θέση.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 3-1 και 4-3 αλλά οι παίκτες του Χρβόγιε Κόλιανιν με όπλο την καλή τους άμυνα έφτασαν αρχικά στο 6-4 και στο 8-6. Ο Υδραϊκός μείωσε σε 8-7, είχε την ευκαιρία ακόμα και να ισοφαρίσει στο φινάλε, αλλά ο τερματοφύλακας του ΝΟΒ Δημήτρης Κουρούβανης είπε "όχι".

Στο 4'22 του 3ου αποβλήθηκε με κόκκινη ο Μάριος Κάσδαγλης ο οποίος είναι δηλωμένος στο φύλλο αγώνος ως προπονητής του ΝΟΒ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 8-7

Τα οχτάλεπτα: 1-1, 1-2, 4-3, 2-1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Κουρούβανης Δ., Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 3, Σταμέλος, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης 1, Τίγκας, Σολανάκης 1, Ανδρεάδης, Χριστοφορίδης, Ηλιόπουλος.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Μιτελούδης 1, Κοκκινάκης, Πρέκας, Καλαργυρός, Μπλάνης 1, Χονδροκούκης, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος 1, Τσαχιλίδης 1, Ίρβινγκ 2, Μαντής, Ρουμάνης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα