Πέρασε από τη Θεσσαλονίκη ο ΑΝΟΓ

Gazzetta team
Πέρασε από τη Θεσσαλονίκη ο ΑΝΟΓ

bet365

Ο ΑΝΟΓ κέρδισε με 11-9 τον ΟΦΘ έχοντας πολυφωνία στο σκοράρισμα.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο Πρωτάθλημα Πόλο της Α1 Ανδρών πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου (8/12) στη Θεσσαλονίκη ο ΑΝΟΓ.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη κέρδισε με 11-9 τον τελευταίο και χωρίς βαθμό ΟΦΘ στο πλαίσιο της 8ης ημέρας και συνεχίζει τις... υψηλές πτήσεις στη διοργάνωση.

Ο ΟΦΘ προηγήθηκε με 7-5 στο 2ο αλλά η Γλυφάδα μ' ένα σερί 5-1 έφτασε στη νίκη.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 5.53 πριν από τη λήξη του δ' οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, για έντονη διαμαρτυρία, ο βοηθός προπονητής του ΟΦΘ Γιάννης Παπαγιαννάκης. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ήρθε στη γραμματεία ο πρόεδρος του ΟΦΘ Αθανασιάδης Λεωνίδας και ο έφορος Κατσαρίδης Βασίλης διαμαρτυρόμενοι για τη διαιτησία και λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "είστε εμπαθείς με τον ΟΦΘ και θα ζητήσουμε την εξαίρεσή σας από τα παιχνίδια του ΟΦΘ".

ΟΦΘ NEOTEX - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 9-11

Τα οχτάλεπτα:3-2, 4-3, 1-5, 1-1.

ΟΦΘ NEOTEX (Τέλης Κορίτσας): Φοροτζίδης, Δανιήλ, Προσινικλής Π. 1, Αληχανίδης Αβ. 1, Γιώρτσιος, Μπιτσάκης, Αντιβαλίδης, Αληχανίδης Β. 2, Δημητριάδης 1, Πισσίας 1, Ζαρκαντζάς 1, Βαχαρέλης 2, Φαρσαρής, Παπαμανωλιουδάκης, Λεμπεκλής.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας, Περόπουλος, Κουτσιαλής 2, Μπραϊμης, Φωτόπουλος 1, Γιαννόπουλος 1, Αλβέρτης 1, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης, Παπανικολάου 3, Παπούκας 2, Σαλτερής, Χαλυβόλουπος Ιπ. 1.

Διαιτητές: Σπανούδης Καρούλης

Αλυτάρχης: Γιάννης Ελευθεριάδης

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα