Ο Φώσκολος "έγραψε" τον επίλογο στο θρίλερ

Gazzetta team
Ο Φώσκολος "έγραψε" τον επίλογο στο θρίλερ

bet365

Ο Εθνικός με γκολ του Άγγελου Φώσκολου κέρδισε με 8-7 το Παλαιό Φάληρο.

Ο Εθνικός ήταν ο μεγάλος νικητής στο σπουδαίο παιχνίδι της 8ης ημέρας του Πρωταθλήματος Πόλο της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού κέρδισε με 8-7 το Παλαιό Φάληρο το μεσημέρι του Σαββάτου (8/12) στον Πειραιά χάρις σε γκολ του Άγγελου Φώσκολου στα 9'' πριν το φινάλε.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Το ματς είχε δραματική εξέλιξη αλλά ο Εθνικός κατάφερε να προηγηθεί στο 4ο οχτάλεπτο με 7-5. Η ομάδα του Τεό Λοράντου ισοφάρισε σε 7-7 αλλά ο Εθνικός χαμογέλασε στο τέλος!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 8-7

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 3-2, 2-2

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής 2, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας 3, Καραβιώτης, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος, Μπιλάλης, Βαλιανάτος, Σπηλιώπουλος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος Δ., Γωνιωτάκης 2, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής 2, Βιτέλλας 1, Τοράκης 1, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος, Αλεξίου, Τρούλος, Δήμου, Μητράκης, Κατσαγούνος Γ.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κουρέτας

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα