Επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό

Αντώνης Πατσούρας
Επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό

bet365

Την Τετάρτη (20:00, ΕΡΤ-2) ο Ολυμπιακός "φιλοξενεί" τη Μλάντοστ στον Πειραιά σ΄αγώνα της 4ης ημέρας του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά από τον τελικό του Super Cup στη Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός επιστρέφει την Τετάρτη (5/12, 20:00, ΕΡΤ-2) στο Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετωπίζοντας στον Πειραιά την Μλάντοστ από την Κροατία.

Η ομάδα του Πειραιά στην 4η ημέρα της διοργάνωσης θα "κοντραριστεί" με τους Κροάτες οι οποίοι μετά από 3 αγώνες έχουν 7 βαθμούς έναντι 4 του Ολυμπιακού, που είναι στην 4η θέση.

Η Μλάντοστ σε καμία περίπτωση δεν είναι η ομάδα-φόβητρο του παρελθόντος, η οποία έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπελλούχων το 1999 ή εκείνη που τον απέκλεισε από το Final-9 του 2008-09, αλλά είναι μια παραδοσιακή δύναμη του ευρωπαϊκού πόλο που θέλει μεγάλη προσοχή. Οι Κροάτες έχουν να γευτούν τη χαρά της πρόκρισης στα τελικά της διοργάνωσης από το 2012.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών, μετά από την ήττα από την Βερόνα και την ισοπαλία με την Σπαντάου, και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να φτάσει στη 2η νίκη του στο Β' όμιλο.

Την αποστολή των Πρωταθλητών Ευρώπης αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Μλάντοστ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Βασική μας επιδίωξη στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Μλάντοστ είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη με μια πολύ καλή εμφάνιση ώστε να επιβεβαιώσουμε τα σημάδια βελτίωσης που έχουμε στα τελευταία δυο ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Ο Άντρο Μπλούσιε ανέφερε με τη σειρά του: «Προερχόμαστε από δυο καλές εμφανίσεις με Σπαντάου στο Champions League και Φερεντσβάρος στον τελικό του Σούπερ Καπ και έχουμε μπροστά μας ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τη Μλάντοστ. Μέσα στην έδρα μας στόχος είναι το απόλυτο των νικών και την Τετάρτη θέλουμε πάση θυσία τους τρεις πόντους. Για το λόγο αυτό περιμένουμε τους φιλάθλους μας, να δώσουν δυναμικό παρών και να μετατρέψουν το Παπαστράτειο στην πολύ δυνατή έδρα με τον τρόπο που ξέρουν».

*Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής: Β' όμιλος: Σπαντάου-Ζόλνοκ, Ολυμπιακός-Μλάντοστ, Γιαντράν-Αννόβερο, Γιουγκ-Βερόνα.
*Η Βαθμολογία: 1. Γιουγκ 9, 2. Βερόνα 9, 3. Μλάντοστ 7, 4. Ολυμπιακός 4, 5. Ζόλνοκ 3, 6. Αννόβερο 2, 7. Γιαντράν Σπλιτ 0, 8. Σπαντάου 0.

 

Τελευταία Νέα