Βλαχόπουλος: «Έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να κερδίσει ο Ολυμπιακός»

Αντώνης Πατσούρας
Βλαχόπουλος: «Έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να κερδίσει ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο πολίστας της Έγκερ μιλάει στο gazzetta.gr για τον τελικό Super Cup του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Μετά από σπουδαία θητεία στον Ολυμπιακό με το οποίο έφτασε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Άγγελος Βλαχόπουλος, αποφάσισε να παίξει στην Ουγγαρία και στην Έγκερ.

Ο διεθνής περιφερειακός ξέρει πολύ καλά τόσο τον Ολυμπιακό όσο και την Φερεντσβάρος και μίλησε στο gazzetta.gr για τον τελικό του Super Cup Ευρώπης το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ (21:00) της Παρασκευής (30/11) στη Βουδαπέστη.

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος έχει παίξει φέτος με την ομάδα του 3 φορές κόντρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Φερεντσβάρος και έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες. «Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εχει ενισχυθεί πολύ φέτος και μας κέρδισε με 5 γκολ διαφορά», σημειώνει αρχικά ο έμπειρος πολίστας και συνεχίζει: «Είναι κλασσική ομάδα που παίζει γρήγορα και βγάζει κόντρες. Έχει πολύ καλές μονάδες. Έχει στο ρόστερ της τον Ντένες Βάργκα, τον Νίκιτς, τον Βάμος, τον Μίτροβιτς, τον Γιάξιτς. Όλοι σπουδαίοι παίκτες με διεθνή εμπειρία».

Για τον μεγάλο τελικό της Παρασκευής σημειώνει: «Θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης και αυτό λέει πολλά. Μπορεί να παίζει εκτός έδρας, σε μια πολύ καυτή έδρα, αλλά ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να κατακτήσει το τρόπαιο. Εάν δεν έχουμε προπόνηση θα πάω να δω από κοντά το παιχνίδι».

 

Τελευταία Νέα