Μάζης: «Να φτιάξουμε τη νέα γενιά των πρωταθλητών»

Μάζης: «Να φτιάξουμε τη νέα γενιά των πρωταθλητών»

Μάζης: «Να φτιάξουμε τη νέα γενιά των πρωταθλητών»

Ο προπονητής της Γλυφάδας Δημήτρης Μάζης μιλάει στο gazzetta.gr για την πορεία της στην Α1 και το αύριο του ελληνικού πόλο. 

Μια νεανική ομάδα, με χαμηλό μπάτζετ, θέλει χρόνο για να ...στρώσει. Πόσο μάλλον μια ομάδα που έδωσε παίκτες σε Γιουγκ και Ολυμπιακό, δυο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, κάτι που σημαίνει ότι έχασε δυο σπουδαία ... χαρτιά της. 

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Η Γλυφάδα, που έχει τη δική της σημαντική ιστορία στο ελληνικό πόλο, είναι μετά από 6 αγώνες στην Α1 του βαθμολογικού πίνακα και ... παλεύει και για ψηλότερα. 

Ο προπονητής της, Δημήτρης Μάζης, είναι ο... μαέστρος της ομάδας, και μίλησε στο gazzetta.gr μετά από την ισοπαλία με τον Εθνικό στον Πειραιά, το απόγευμα του Σαββάτου. 

«Η ομάδα έχει πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και έχει παίκτες που πηγαίνουν ακόμη στο σχολείο», λέει αρχικά ο 42χρόνος κόουτς και συνεχίζει: «Το να δουλεύεις με νέα παιδιά είναι συναρπαστικό αλλά και δύσκολο. Τους μαθαίνεις τα μυστικά του αθλήματος, τα "πλάθεις" αλλά από την άλλη δεν έχουν εμπειρία και θέλουν διαχείριση σε νίκες και ήττες. Η ομάδα φέτος δείχνει χαρακτήρα. Οι παίκτες γουστάρουν που είναι μέλη της και υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Είμαστε μια νέα ομάδα που θέλει χρόνο να δείξει πράγματα αλλά από τα βήματα που έχουν γίνει είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Ο στόχος της Γλυφάδας σύμφωνα με τον Δημήτρη Μάζη είναι: «Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Το βασικότερο όμως είναι η ομάδα μέσα από τις δυσκολίες να μαθαίνει να επιβιώνει. Στόχος είναι να έχουμε παιδιά στις Ακαδημίες που θα στελεχώνουν την ανδρική ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου στην Ακαδημία και όλοι μαζί δουλεύουμε για το μέλλον του ελληνικού πόλο. Να φτιάξουμε τη νέα γενιά των πρωταθλητών.Η εθνική ομάδα είναι η βιτρίνα του αθλήματος και εμείς που ζήσαμε μεγάλες στιγμές θέλουμε να καμαρώνουμε τα νέα παιδιά να σημειώνουν νέες επιτυχίες»

Best of internet