Κατοχυρώθηκε στα Χανιά ο αγώνας με τον ΓΣ Περιστερίου

Gazzetta team
Κατοχυρώθηκε στα Χανιά ο αγώνας με τον ΓΣ Περιστερίου

bet365

Ο Γ.Σ Περιστερίου δεν προσκόμισε τα δελτία και ο αγώνας με τα Χανιά κατοχυρώθηκε με 5-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Μια... εύκολη νίκη πήραν τα Χανιά κόντρα στον ΓΣ Περιστερίου στον αγώνα της 6ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο (24/11) στα Χανιά.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Γ.Σ Περιστερίου δεν προσκόμισε τα δελτία (δεν τα είχαν πάρει μαζί στην Κρήτη) στην γραμματεία με αποτέλεσμα ο αγώνας να μην διεξαχθεί ποτέ και όπως προβλέπει ο κανονισμός να κατοχυρωθεί με σκορ 5-0 υπέρ των Χανίων!

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει το φύλλο αγώνα που έκλεισαν ο αλυτάρχης και οι δύο διαιτητές:

"Λόγω μη προσκόμισης των δελτίων αθλητικής ιδιότητας από την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 3 της Γενικής Προκήρυξης υδατοσφαίρισης, ο αγώνας δεν τελέστηκε και κατοχυρώνεται στον ΝΟ Χανίων μετά την παρέλευση 30 λεπτών. Ο αλυτάρχης Νίκος Βλαζάκης, οι διαιτητές Νίκος Μπουδραμής και Γιώργος Πολυχρονόπουλος".

Οι Περιστεριώτες επιχείρησαν να πάρουν αντίτυπα των δελτίων με φαξ, αλλά αυτό είναι αντίθετο με τον κανονισμό. Το σχετικό άρθρο αναφέρει ότι χρειάζονται τουλάχιστον επτά ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ δελτία από κάθε ομάδα για να γίνει ο αγώνας. Η ΚΟΕ πάντως ξεκαθάρισε ότι από τον ΓΣ Περιστερίου δεν έγινε καμία ένσταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα