Ξεκαθάρισμα... λογαριασμών στον Πειραιά!

Gazzetta team
Ξεκαθάρισμα... λογαριασμών στον Πειραιά!

bet365

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τη Βουλιαγμένη ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 5ης ημέρας της Α1 Γυναικών.
Ναυμαχία... ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.
Οι πρωταθλήτριες "φιλοξενούν" το Σάββατο (24/11, 16:00) στον Πειραιά τη Βουλιαγμένη η οποία πρόσφατα τις είχε κερδίσει με 7-5 στο Λαιμό σ' ένα παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.
Η αρχηγός του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη ενόψει της αναμέτρησης με τη Βουλιαγμένη δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Προετοιμαζόμαστε για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που παρουσιάσαμε στο Λαιμό, γιατί σίγουρα η εικόνα αυτή δεν μας αντιπροσωπεύει ως ομάδα. Δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα για αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένες από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Σίγουρα θα μας λείψουν οι φίλαθλοί μας γιατί παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών αλλά ο στόχος μας είναι να αγωνιστούμε με πάθος και να φτάσουμε στη νίκη».
Η 5η ημέρα ανοίγει την Παρασκευή (23/11) με την αναμέτρηση του Νηρέα Χαλανδρίου με το ΝΟ Λάρισας στις 20:15 στο Χαλάνδρι, ενώ το Σάββατο θα διεξαχθούν οι αγώνες του ΝΟ Ρεθύμνου με τον Εθνικό και του ΑΝΟΓ με τη ΝΕΠ.
Το πρόγραμμα του Σαββάτου (24/11):
*Εθνικό Ηρακλείου 15.30 ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ (Χατζηαναστασίου, Κατσώνης)
*Εθνικό Πειραιά 16.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Μοίραλης, Κουρτίδης)
*”Αντ. Δημητρόπουλος” 16.00 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Δαμιανάκης, Θωμάς)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
Α' ΟΜΙΛΟΣ
1. Βουλιαγμένη 12
2. Ολυμπιακός 9
3. Εθνικός 3
4. ΝΟ Ρεθύμνου 0
Β' ΟΜΙΛΟΣ
1. ΑΝΟΓ 12
2. Νηρέας 6
3. ΝΕΠ 6
4. ΝΟ Λάρισας 0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα