Ο Ολυμπιακός νικητής στο ντέρμπι του Πειραιά! (pics)

Αντώνης Πατσούρας
Ο Ολυμπιακός νικητής στο ντέρμπι του Πειραιά! (pics)

bet365

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη κέρδισε με 15-6 τον Εθνικό σ' αγώνα της 4ης ημέρας της Α1 Γυναικών.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο πειραϊκό ντέρμπι της Α1 πόλο Γυναικών μ' αντίπαλο τον Εθνικό.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη κέρδισε άνετα με 15-6 τον Εθνικό σ' αγώνα της 4ης ημέρας της διοργάνωσης και τριπλασίασε τις νίκες της.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 3-1 και 7-4 και αν και μείωσε στα 2 γκολ ο Εθνικός δεν μπόρεσε ν' αντέξει στο ρυθμό του αγώνα και η διαφορά έφτασε στα 9 γκολ. Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε και πρώτη φορά η διεθνής αθλήτρια της Αυστραλίας Χάνα Μπάκλινγκ.

Πλέον ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Βουλιαγμένη το Σάββατο (16:00) στον Πειραιά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr : “Μετά τον αγώνα με την Βουλιαγμένη, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ξεκινήσαμε πολύ νωθρά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να μπαίνουμε στον αγώνα πολύ πιο δυναμικά, να βρίσκουμε πολύ πιο γρήγορα ρυθμό, γιατί όσο πιο γρήγορα το κάνουμε αυτό, τόσο πιο εύκολα γίνονται τα πράγματα για εμάς. Μέχρι και την λήψη του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα ήταν νωχελικη, αλλά στην συνέχεια κολυμπήσαμε πιο γρήγορα , βάλαμε γκολ στην κόντρα, δημιουργήσαμε καλύτερες ευκαιρίες και κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Είναι φυσιολογικό όταν δεν έχεις πολλά παιχνίδια να μην μπορεί να βρει η ομάδα ρυθμό. Είναι κάτι που πρέπει να το βελτιώσουμε και θα το κάνουμε μέσα από τις προπονήσεις τώρα που είναι όλη η ομάδα μαζί και έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε σωστή προπόνηση και το πρωί.”

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15-6

Τα οκτάλεπτα: 3-1 , 4-3 , 6-2 , 2-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 2, Μπάλκινγκ , Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μ. 1, Πλευρίτου Β. 2, Γκόφερς 1, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη, Παπαναστασίου, Φουντωτού 1, Σταματοπούλου

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη 1, Λιαπάκη, Τζελέπη, Αποστολίδου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη, Πέττα, ΜακΚι 1, Μπάξτερ 3, Νιαρχάκου, Κατσιμπρή 1, Μπενέκου, Τζούρκα

Διαιτητές: Κατσώνης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα