Δημήτρης Μάζης: «Η Βουλιαγμένη είναι το φαβορί»

Αντώνης Πατσούρας
Δημήτρης Μάζης: «Η Βουλιαγμένη είναι το φαβορί»

bet365

Ο τεχνικός της ομάδας πόλο του ΑΝΟΓ μιλάει στο gazzetta.gr για τον αγώνα με την παλιά του... αγαπημένη, τη Βουλιαγμένη.

Το 2004 ο Δημήτρης Μάζης, μετά από μια σπουδαία καριέρα στη Βουλιαγμένη, αποφασίζει να φύγει από το Λαιμό και να παίξει στον Εθνικό Πειραιά. Ακολούθησε μια νέα επιτυχημένη καριέρα με τον Εθνικό, τον Πανιώνιο, τον Ολυμπιακό στον οποίο έμεινε ως μάνατζερ όταν κρέμασε το... σκουφάκι του.

Ο Δημήτρης Μάζης είναι πλέον προπονητής στην ομάδα πόλο Ανδρών του ΑΝΟΓ και το Σάββατο (17/11) θα "επισκεφτεί" πάλι το κολυμβητήριο του Λαιμού για να παίξει ως αντίπαλος της παλιάς του... αγαπημένης.

Το ντέρμπι Βουλιαγμένης-Γλυφάδας δεσπόζει στο πρόγραμμα της 5ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α1 και ο 42χρόνος τελικός μιλάει για το ματς αλλά και τα ... παλιά στο gazzetta.gr.

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η Βουλιαγμένη δείχνει ένα νέο πρόσωπο. Έχει νέο προπονητή και αρκετούς καλούς παίκτες με διεθνή εμπειρία. Έχει δυναμική. Είναι μετά τον Ολυμπιακό το φαβορί στο πρωτάθλημα. Θα είναι δύσκολο για εμάς που είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο. Υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα και χτίζουμε κάτι καλό που θα έχει μέλλον", σημειώνει ο Δημήτρης Μάζης.

Σχετικά με την επιστροφή του στην έδρα της ομάδας που ανδρώθηκε επισημαίνει: "Έχω επιστρέψει πολλές φορές. Έφυγα το 2004. Είναι πολλά τα χρόνια. Η Βουλιαγμένη είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου και της ζωής μου. Εκεί ανδρώθηκα, μεγάλωσα. Με την εποχή που ήμουν δεν υπάρχουν πολλά κοινά. Έχουν μείνει ελάχιστοι από τότε στον Όμιλο. Φυσικά και δεν είναι αδιάφορη η επιστροφή μου αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω απομακρυνθεί συναισθηματικά από τη Βουλιαγμένη".

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα