Πολύ εύκολη νίκη του Ολυμπιακού στην Α1 πόλο

Gazzetta team
Πολύ εύκολη νίκη του Ολυμπιακού στην Α1 πόλο

bet365

Άνετα πήρε άλλη μία νίκη στην Α1 κατηγορία πόλο των ανδρών ο Ολυμπιακός με το 13-3 επί του Υδραϊκού στο «Π. Καπαγέρωφ» σε ματς της 7ης αγωνιστικής που έγινε νωρίτερα λόγω των αγώνων της Ευρώπης για τους Πειραιώτες.
Οι δύο ομάδες έδωσαν δύο βδομάδες περίπου νωρίτερα το παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού την 1η Δεκεμβρίου, όταν και έχει οριστεί κανονικά η έβδομη αγωνιστική. Οι Πειραιώτες πήραν την πέμπτη τους νίκη σε ισάριθμα ματς και συνεχίζουν να ηγούνται στη βαθμολογία ενώ ο Υδραϊκός ακολουθεί στη δεύτερη θέση με δέκα βαθμούς. Η κανονική δράση στο πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά το ερχόμενο Σάββατο (17/11) με τα παιχνίδια της πέμπτης αγωνιστικής.
Ολυμπιακός-Υδραϊκός 13-3
Οκτάλεπτα: 3-0, 1-1, 5-0 & 4-2
Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 2, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης, Νικολαϊδης 2, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Κάκαρης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 1, Ομπράντοβιτς & Χαλυβόπουλος Αρ..
Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Πουλιόπουλος, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Καλαργυρός, Μπλάνης, Χονδροκούκης, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος, Τσαχιλίδης, Ίρβινγκ 1, Μαντής & Ρουμάνης.
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα