Θοδωρής Βλάχος: «Στην εθνική ομάδα θα παίζουν οι καλύτεροι»

Gazzetta team
Θοδωρής Βλάχος: «Στην εθνική ομάδα θα παίζουν οι καλύτεροι»

bet365

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου και του Αλέξανδρου Γούνα μετά από το παιχνίδι με την Ολλανδία.


Για τη νίκη επί της Ολλανδίας, την πορεία της εθνικής αλλά και την ανανέωση προσώπων στην ομάδα, μίλησε μετά από τον αγώνα με τους "Οράνιε" ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος.

"Η Ελλάδα ήταν το φαβορί και το επιβεβαιώσαμε από το ξεκίνημα του αγώνα. Βέβαια, στο δεύτερο μέρος η Ολλανδία αντέδρασε, ενώ εμείς χαλαρώσαμε λίγο, όμως νικήσαμε και αυτό θέλαμε. Συνεχίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια, όπου θέλουμε να πάρουμε μία εκ των δύο πρώτων θέσεων και θεωρώ ότι βρισκόμαστε κοντά σε αυτόν τον στόχο. Βασική μας επιδίωξη είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και το Europa Cup μας δίνει την ευκαιρία να μαζευόμαστε κάθε μήνα για να αγωνιζόμαστε. Θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στην τελική φάση του World League και να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε. Η Εθνική ομάδα δεν είναι μόνο 13 παιδιά. Ήδη έκανα μία μεγάλη κλήση και θα προσπαθήσω να δω όλα τα παιδιά στα επόμενα παιχνίδια. Έχουν ενσωματωθεί τα τελευταία 2 χρόνια, ήδη, πέντε παιδιά και - παρά την ανανέωση - ανήκουμε στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Οι καλύτεροι παίκτες είναι αυτοί που θα παίξουν στην Εθνική ομάδα", σημείωσε ο προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο Ανδρών.


Ο διεθνής άσος Αλέξανδρος Γούνας που αναδείχθηκε MVP είπε: "Είχαμε καλή απόδοση στην αρχή του παιχνιδιού, όμως κάναμε μία κοιλιά κατά τη διάρκεια. Στόχος μας είναι να νικάμε σε κάθε αγώνα και να παίζουμε καλά. Σίγουρα θέλουμε να φτάσουμε στα τελικά του World League και να διεκδικήσουμε εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα