Ήττα του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του LEN Champions League

Δημήτρης Τομαράς
Ήττα του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του LEN Champions League

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει νικητής από την έδρα της Βερόνα στην 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League στο πόλο των ανδρών, χάνοντας με σκορ 7-6.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου άρχισε το ευρωπαϊκό της ταξίδι για την υπεράσπιση του τροπαίο της. Στο ματς της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League στη Βερόνα ωστόσο δεν κέρδισε. Γνώρισε την ήττα με 7-6 από την ιταλική ομάδα.

Ο Μπούσλιε βρήκε δίχτυα για τους Πειραιώτες μετά από περίπου 15 λεπτά μειώνοντας στα τρία γκολ την διαφορά (6-3) ενώ με εύστοχο πέναλτι του Φουντούλη οι πρωταθλητές Ευρώπης μειώσαν και άλλο (6-4) προτού ο Ντι Σόμα σκοράρει. Τα τέρματα των Ομπράντοβιτς και Γούνα (στον παίκτη παραπάνω) έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός μείωσε στο γκολ, έβγαλε την άμυνα αλλά δεν κατάφερε να εκδηλώσει μια επιθέση στα τελευταία επτά δευτερόλεπτα του αγώνα.

Βερόνα - Ολυμπιακός 7-6 (2-2, 4-0, 0-1, 1-3)

Βερόνα (Μπαλτινέτι): Λάζοβιτς, Ντόλτσε, Νταμόντε 2, Αλεσιάνι, Φοντέλι, Ντι Σόμα 2, Ντράσοβιτς 2, Μπρούνι, Μιράρκι 1, Λουόνγκο, Κασασόλα, Βαλεντίνο & Νικόσια

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 1 & Γαλανόπουλος
 

Τελευταία Νέα