H Bουλιαγμένη θα παίξει με την ιταλική Ορτίτζια

Gazzetta team
H Bουλιαγμένη θα παίξει με την ιταλική Ορτίτζια

bet365

Την ιταλική Ορτίτζια θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Βουλιαγμένη στα προημιτελικά του Euro Cup υδατοσφαίρισης, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διενεργήθηκε το μεσημέρι στη Νιόν.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 21 Νοεμβρίου στις Συρακούσες και η ρεβάνς στις 5 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, όχι όμως στο Λαιμό, αλλά σε κάποιο κλειστό κολυμβητήριο.

Η Ορτίτζια είχε αντιμετωπίσει στον Α΄ προκριματικό γύρο τον Υδραϊκό, τον οποίο νίκησε πολύ δύσκολα με 6-5 στον Αλιμο και πέρασε δεύτερη από τον όμιλο, πίσω από την Πρίμορατς Κότορ. Στην επόμενη φάση η ιταλική ομάδα πέρασε και πάλι ως δεύτερη, πίσω από την ουγγρική Όρβοσι και πετυχαίνοντας δύσκολες νίκες επί της Μπαρτσελόνα και της Μόρναρ Σπλιτ. Κορυφαίος παίκτης είναι ο Ισπανός Άλμπερτ Εσπανιόλ, που έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό, ενώ διαθέτει ακόμη στο ρόστερ της τους Σέρβους Μπόρις Βαπένσκι και Μάρκο Γέλατσα (ο τελευταίος έχει πολιτογραφηθεί Γεωργιανός) και τον 35χρονο άλλοτε διεθνή Ιταλό Μάσιμο Τζιάκοπο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα