Στροφή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Στροφή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό

bet365

Μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, η ομάδα πόλο των ανδρών του Ολυμπιακού στρέφει την προσοχή της στην έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης και νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν το Σάββατο (13/10) τον Απόλλων Σμύρνης στην αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος» της Γλυφάδας. Η επικράτηση με 11-4 κόντρα στην Γλυφάδα που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν 2018-2019, ανήκει στο παρελθόν και ήδη οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν νικηφόρα την πορεία τους για το 33ο πρωτάθλημα Ελλάδας λίγες ημέρες πριν ριχτούν στη μάχη του Champions League.
Με Βερόνα και Γιαντράν Σπλιτ, εκκίνηση στην Ιταλία!
Στο μεταξύ την Τετάρτη (10/10) οριστικοποιήθηκαν οι δυο αντίπαλοι που θα συμπληρώσουν το γκρουπ του Ολυμπιακού στο Champions League. Οι κάτοχοι του τίτλου θα αντιμετωπίσουν την Βερόνα και την Γιαντράν Σπλιτ. Οι Ιταλοί ξεπέρασαν το εμπόδιο του Στρασβούργου με δυο νίκες και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων ενώ οι Κροάτες μετά τη νίκη με 11-9 στο πρώτο ματς, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Χέρτζεκ Νόβι (6-6) στο Μαυροβούνιο. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα της διοργάνωσης την Βερόνα εκτός έδρας την ερχόμενη Τετάρτη (17/10) ενώ ο όμιλος τους αποτελείται πλέον αναλυτικά από τις κροατικές ομάδες Γιουγκ, Μλάντοστ, Σπλιτ, τις γερμανικές Αννόβερο, Σπαντάου, την ουγγρική Ζόλνοκ και την ιταλική Βερόνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα