Μάζης: «Σημαντικό να παίζουμε κόντρα σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Μάζης: «Σημαντικό να παίζουμε κόντρα σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός»

bet365

Μπορεί η Γλυφάδα να ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Σούπερ Καπ, ωστόσο ο τεχνικός του ΑΝΟΓ, Δημήτρης Μάζης τόνισε πως οι αγώνες απέναντι στους Πειραιώτες είναι πολύ σημαντικοί για τους πολίστες του.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του ΑΝΟ Γλυφάδας Δημήτρης Μάζης είπε: «Από την εικόνα του κολυμβητηρίου, με τον γεμάτο κόσμο και με τα πολλά μικρά παιδιά που απόλαυσαν έναν ωραίο αγώνα (δεδομένου και του ότι είμαστε στην αρχή της σεζόν) αποδεικνύεται ότι ήταν μια γιορτή του αθλήματος. Από την άλλη, εγώ ως προπονητής του ΑΝΟ Γλυφάδας είδα αυτόν τον αγώνα ως ευκαιρία να δώσουμε ένα πολύ γερό τεστ κόντρα σε μια ισχυρή ομάδα που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Για τα παιδιά τα δικά μου, το να παίζουν κόντρα σε τέτοιας εμβέλειας αθλητές, όπως έχει ο Ολυμπιακός, είναι ό,τι καλύτερο στην πορεία της προετοιμασίας. Το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, εξαιρουμένου του Ολυμπιακού. Ο στόχος μας είναι κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε σαν τελικό. Οι ομάδες από τη θέση 3 μέχρι τη 10 είναι πολύ κοντά, οπότε όλα τα παιχνίδια πρέπει να προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε και να διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα τα θετικά και τα αρνητικά που θα έρθουν μέσα στη χρονιά».ένα πιο εύκολο απόγευμα, στην συνέχεια έπεσε ο ρυθμός, αλλά είναι αρχή και συνεχώς θα βελτιωνόμαστε ώστε να πιάσουμε τα περσινά υψηλά στάνταρ μας».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα