Βλάχος: «Πρέπει να απολαύσουμε την χρονιά»

Gazzetta team
Βλάχος: «Πρέπει να απολαύσουμε την χρονιά»

bet365

Για μια σπουδαία χρονιά που έρχεται από την στιγμή που πέρσι η ομάδα του κατέκτησε τα πάντα, έκανε λόγο ο τεχνικός του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος μιλώντας μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής ανέφερε τα εξής: «Ήταν συγκινητικό που είδα ξανά την ομάδα μου να πέφτει στο νερό για επίσημο αγώνα μετά τη Γένοβα. Είδα τους πρωταθλητές Ευρώπης να ξεκινάνε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2019 διεκδικώντας μια ακόμα κούπα. Είναι εμφανής η έλλειψη ρυθμού που έχουμε και νομίζω ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να πιάσουμε υψηλά στάνταρ στην απόδοση μας. Όλα είναι θέμα προετοιμασίας και προπόνησης και σιγά σιγά θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Όταν έχεις κατακτήσει τα πάντα, η επόμενη χρονιά είναι όχι απλώς πολύ απαιτητική, αλλά ιδιαίτερα σπουδαία. Και είπα στους παίκτες μου ότι πρέπει να την απολαύσουμε».

Ο αρχηγός της ομάδας Γιόζιπ Πάβιτς είπε τα εξής: «Η πρώτη κούπα της χρονιάς είναι σημαντική. Αυτό είναι η αρχή και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε ακόμα πολύ νωρίς στη σεζόν και παίξαμε καλά, σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι ώστε να πετύχουμε και πάλι όλους τους στόχους που έχουμε θέσει».

Ο Γιάννης Φουντούλης δήλωσε: «Έτσι ξεκίνησε και πέρυσι η χρονιά, εδώ από το κολυμβητήριο της Γλυφάδας. Έτσι ξεκινάει και η φετινή και θέλουμε να είναι το ίδιο γούρικο το ξεκίνημα αυτό και να κατακτήσουμε όλους μας τους στόχους. Σίγουρα όλοι περίμεναν ότι ο Ολυμπιακός θα ήταν ο νικητής, το ξεκίνημα μας ουσιαστικά προμήνυε ένα πιο εύκολο απόγευμα, στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός, αλλά είναι αρχή και συνεχώς θα βελτιωνόμαστε ώστε να πιάσουμε τα περσινά υψηλά στάνταρ μας».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα