Ηττα που δυσκολεύει την πρόκριση για τη Βουλιαγμένη

Gazzetta team
Ηττα που δυσκολεύει την πρόκριση για τη Βουλιαγμένη

bet365

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης γνώρισε την ήττα στην Ουγγαρία με 10-4, από τη Φερεντσβάρος, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της τρίτης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών.

Ένα σκορ που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την υπόθεση πρόκριση στους Ομίλους για την ελληνική ομάδα, διότι χρειάζεται να υπερβάλει εαυτόν για να ανατραπεί στη ρεβάνς που θα γίνει την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στην έδρα της. (Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση αποκλεισμού του ο ΝΟΒ πάει στο Euro Cup).

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν ήταν ανταγωνιστική και πάλεψε για μεγάλο διάστημα στην αναμέτρηση, όμως η διαφορά εμπειρίας ήταν καταλυτική στα κρίσιμα σημεία και ιδιαίτερα στο τελευταία οκτάλεπτο. Ο ΝΟΒ, με το σκορ στο 8-4 ,είχε δύο ευκαιρίες σε παραπάνω χωρίς να καταφέρει να σκοράρει και παρά το γεγονός ότι έβγαλε δύο άμυνες στο λιγότερο, δέχτηκε γκολ για το 9-4 με τον Νίκιτς, ενώ στη συνέχεια ο Γιάνσικ διαμόρφωσε το τελικό 10-4.

ΦΕΡΑΝΤΣΒΑΡΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-4

Οκτάλεπτα: 2-0, 3-2, 3-2, 2-0.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Γκάρντονι, Σέντλμάιερ, Κάλαι 2, Γκορ-Νάγκι, Βάμος 1, Μέτσει 1, Νίκιτς 2, Γιάξιτς, Γιάνγκερ 1, Βάργκα 1, Γιάνσικ 1, Μίτροβιτς 1, Φόγκελ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 1, Κουρούβανης Ν. 1, Γούβης 1, Αφρουδάκης, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 1, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα